Serija Vikings završava šestom sezonom, spin-off serije u izradi!

Serija Vikings završava šestom sezonom, spin-off serije u izradi!

Kao što su mnogi fanovi pretpostavili, Vikings serija će završiti svojom sljedećom, šestom sezonom – ali producenti iza serije već najavljuju njezine spin-offove. 

Serija je trenutno u svojoj petoj sezoni, koja završava 30. siječnja, kada dolazi posljednja epizoda pete sezone. Nakon nje nam dolazi još jedna i posljednja šesta sezona, koja će imati 20 epizoda, te bi navodno mogla pripremiti spin-off serije o kojima se još razgovori vode. Nema još točno određenog datuma za šestu sezonu, iako Deadline donosi da bi snimanje trebalo završiti u 2020. godini.

I dok je kreator Michael Hirst do sada napisao svaku epizodu serije Vikings, pridružit će mu se Die Hard i The Fugitive scenarist Jeb Stuart u izradi spin-off serija.

Serija Vikings završava šestom sezonom, spin-off serije u izradi!

“Vikings” je kritički nahvaljena serija od kreatora i jedinog scenarista Michael Hirst (Oscarom nagrađenog za film Elizabeth i Emmy i Golden Globe nominiranog za seriju “The Tudors”) i to je obiteljska saga koja priča izvanredne priče o životima i epskim avanturama pljačkaša i istraživača Srednjeg Vijeka. Kroz sve platforme, posljednja sezona serije Vikings je u prosjeku imala 11.2 milijuna gledatelja. Vikings je jedna od top pet drama na svim kablovskim mrežama ove godine, a završila je svoju sezonu na #1 originalne serije na kablovskim mrežama u srijedu navečer kroz svu demografiju.

U finalu polovice pete sezone, legendarni Viking Rollo (Clive Standen) se vraća baš kada podjela između Lothbrok obitelji doseže svoj vrhunac, dok se Ragnarovi sinovi bore jedni protiv drugih kako bi vladali svijetom. Ovaj dugo očekivani dvoboj pripadne Ivar the Boneless (Alex Høgh Andersen) koji obećava osvetu svojim izdajnicima izravnom metom na Lagerthu (Katheryn Winnick). Posljednji puta viđena u nestabilnom stanju i gubeći svoj izgled zastrašujuće Vikinške ratnice, Lagertha se nada da će ponovno dobiti svoj status u Kattegatu zakonitog vođe.

Sezona 5 uključuje redovite u seriji Jonathan Rhys Meyers kao “Bishop Heahmund” zajedno s Katheryn Winnick (“Lagertha”), Gustaf Skarsgård (“Floki”), Alex Høgh Andersen (“Ivar the Boneless”), Alexander Ludwig (“Bjorn”), Georgia Hirst (“Torvi”), Peter Franzen (“King Harald”), Jordan Patrick Smith (“Ubbe”) i Marco Ilsø (“Hvitserk”).

“Vikings” je internacionalna Irsko/Kanadska serija producirana od TM Productions i Take 5 Productions. MGM Television je distributer serije diljem svijeta izvan Irske i Kanade. “Vikings” je produciran u suradnji s Corus Entertainment.

Similar Posts