'Band of Brothers' i 'The Pacific' mini-serije dobivaju nastavak naziva 'Masters of the Air'

‘Band of Brothers’ i ‘The Pacific’ mini-serije dobivaju nastavak naziva ‘Masters of the Air’

Steven Spielbergov Amblin Television i Tom Hanksov i Gary Goetzmanov Playtone su napravili dogovor s Appleom za limitiranu seriju pravljenu prema Donald L. Millerovoj knjizi Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany, donosi Variety. To će biti nastavak na HBO mini serije i osvajače Emmy nagrada o Drugom svjetskom ratu, Band of Brothers i The Pacific.

Knjiga pripovijeda priču o američkim bombaškim momcima u Drugom svjetskom ratu koji su rat doveli do Hitlerovog praga. Ovom serijom se Apple planira još više uključiti u nemilosrdni rat za pretplatnike s Netflixom, Amazonom i Disneyjem.

Deadline također donosi da će ‘Masters of the Air’ mini-serija biti više od osam sati dugačka i da će koštati dosta više od $200 milijuna za producirati.

Spielberg, Hanks i Goetzman će biti izvršni producenti ‘Masters of the Air’ mini-serije. Scenaristi serije će biti Band of Brothersovi John Orloff i Graham Yost.

Spielberg, Hanks & Goetzman su originalno razvili Masters of the Air na HBO, koji je dugo vremena bio dom povijesnih radova WWII ove trojke. Zamišljen je kao posljednje poglavlje u trilogiji, nakon Band of Brothers i The Pacific. Te dvije mini-serije su ukupno zaradile 43 Emmy nominacije i 14 Emmy pobjeda uključujući Emmy za udarne termine za izvanrednu mini-seriju za obje.

Međutim, iz nekog razloga HBO je odustao od te serije, te je Masters of the Air pronašao novi dom na Apple streaming platformi, koja pokušava napuniti svoju ponudu i ima veće mogućnosti za financijske obveze.

Masters of the Air će ići izravno na Apple TV+, te postaje drugi Spielbergov projekt tamo, nakon antologijske serije Amazing Stories. Serija će se pridružiti Appleovoj rastućoj ponudi značajnih međunarodnih dramskih serija, uključujući Pachinko i Shantaram.

Similar Posts