Arrowverse crossover događaj Crisis on Infinite Earths bi mogao uključiti Toma Ellisa kao Lucifera

Arrowverse crossover događaj Crisis on Infinite Earths bi mogao uključiti Toma Ellisa kao Lucifera

Čini se da bi već prepuna postava likova Arrowverse crossover događaja Crisis on Infinite Earths mogla postati još paklenskija – s Lucifer zvijezdom Tomom Ellisom koji bi se trebao pridružiti ostatku DC ekipe. Ovogodišnji crossover događaj je spojen od raznih likova DC/CW svemira. Crisis on Infinite Earths će vidjeti heroje serija Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl i Batwoman ujedinjene u borbi protiv uništavanja multisvemira Anti-Monitora. Njima će se također po prvi puta priključiti ekipa serije Black Lightning, kao i mnogi mnogi drugi.

Ellis, s druge strane, je debitirao kao pali anđeo 2016. godine. Unatoč prvotnim osrednjim recenzijama, kritička prihvaćenost serije je rasla iz sezone u sezonu. Nažalost, ubrzo nakon finala treće sezone, Fox je odlučio otkazati seriju. Nakon velike kampanje fanova serije, Netflix je odlučio otkupiti i spasiti seriju. Njegova vrlo emotivna četvrta sezona dobila je pozitivno odobravanje i čvrstu podršku obožavatelja početkom godine. Ubrzo nakon toga, najavljeno je da će peta sezona serije biti i njegova zadnja – dajući showrunnerima serija priliku da završe seriju na način koji su i zamislili, omogućujući im dodatnih šest epizoda u sezoni.

Prema Twitter korisniku Canadagraphs, fanovi možda neće morati čekati do dolaska te pete i posljednje sezone kako bi vidjeti svog omiljenog  Ellisovog Lucifera Morningstara. Spomenuta je snimana scena Crisis on Infinite Earths u kojoj sudjeluju David Ramsay (John Diggle), Katherine McNamara (Mia Smoak) i Matt Ryan (John Constantine). I dok to samo po sebi, kao što i ova objava kaže, nije neko velike iznenađenje vidjeti ih zajedno, ono što je iznenađenje je Ellisovo prisustvo i to potpuno obučen u Lucifer Morningstar odijelo. Pogledajte objavu ispod.

Ellis ne bi bio prvi lik koji je preskočio mreže kako bi se pridružio Arrowerse crossoveru. Pa iako je Lucifer više inspiriran Neil Gaimanovim Sandman stripom, ta verzija lika je duboko ukorijenjena u DC stripovsku mitologiju. Ne bi čak ni trebalo puno truda za uvesti ga u Arrowverse. Zamisao Pakla je uvedena u djeljenji svemir u Arrow sezoni 4, kada je Constantine morao otplatiti dug titularnom osvetniku. Njegov način plaćanja je bio da vrati dušu Sare Lance. To područje je kasnije ponovno posjećeno u Legends of Tomorrow sezoni 4, kada su Constantine i Nora Darhk poduzeli sličan pothvat kako bi spasili Rayja Palmera. Kao takvo, pojavljivanje Kralja Pakla Lucifera ne bi trebao biti tako veliki problem.

S druge strane, to bi sve mogla biti samo slučajnost. Ipak je trenutno u tijekom snimanje pete sezone serije Lucifer, koje se često snima u Vancouveru, pretpostavljate, upravo tamo se snima i Arrowverse crossover događaj Crisis on Infinite Earts. Možda se je Ellis samo pojavio na setu snimanja crossovera u pauzi. Još više u prilog tome ide činjenica da će Tom Welling – koji je glumio u Luciferu kao zlikovac Cain – reprizirati svoju Smallville ulogu Clark Kenta u crossoveru. Tako da je vrlo moguće kako je Tom Ellis samo posjetio prijatelja. Međutim, nama se čini puno uzbudljivija i zabavnija vijest da bi se Tom Ellis kao Lucifer mogao pridružiti Arrowverse crossover specijalu Crisis on Infinite Earths i zaista se nadamo da će se to i dogoditi. Toliko su raznih likova odsvuda doveli, da još jedan ne bi puno više bio, a sigurno bi doveo puno fanova i oduševljenja sa sobom.

Similar Posts