Netflixov Lucifer izabrao Boga za posljednju sezonu

Netflixov Lucifer izabrao Boga za posljednju sezonu

Luciferovi fanovi će imati prilike upoznato Boga u posljednjoj sezoni Netflixove serije. Warner Bros. TV je danas objavio da će zvijezda serije 24, Dennis Haysbert, glumiti Svemogućega u petoj sezoni Lucifera.

Neil Gaiman, jedan od kreatora Vertigo Comics lika Lucifer na kojem je serija bazirana, dao je glas Bogu u jednoj bonus epizodi treće sezone serije. Haysbertova peta sezona će biti prvi puta da se Bog pojavljuje u seriji. Postoje velike šanse da će Bog imati puno toga za reći svojoj dvojici sinova, odmetnutom sinu Luciferu (Tom Ellis), koji se vratio u Pakao na kraju četvrte sezone, i njegovom bratu, omiljenom sinu Amenadielu (D.B. Woodside).

“Nama se svidjela velika luda lista [mogućih glumaca za ulogu], a on je bio moj prvi izbor,” Lucifer showrunner Joe Henderson kaže za Entertainment Weekly. “Mi smo bili sretni. To je bila naša prva i jedina ponuda.”

Haysbert i Woodside su već radili zajedno, glumeći predsjedničku braću Davida i Waynea Palmera, u seriji 24. “D.B. nam je zapravo pristupio i upitao nas, ‘Jeste li razmišljali o Dennisu?’ Mi smo kao, ‘Misliš li da bi on zapravo htio?’ A on je kao, ‘Pa ja sam već pričao s njim i nekako to spomenuo.’ I mi smo odmah otišli do njega,” kaže Henderson.

Netflixov Lucifer izabrao Boga za posljednju sezonu
(Slika: Tibrina Hobson/WireImagevia Getty Images)

Četvrta sezona Lucifera (prva na Netflixu) je završila s Luciferom koji se vratio u Pakao. Prije nego je otišao, Detektivka Chloe Decker (Lauren German) je rekla Luciferu da ga voli. Što se tiče njihove veze, Henderson je izjavio u prošlom intervju da “mi smo se pitali: Za posljednju sezonu, što želimo vidjeti da se dogodi između Lucifera i Chloe? Što još nismo istražili ili objasnili? I mi smo sve to probali staviti u petu sezonu.”

I dok posljednja sezona započinje s Luciferom u Paklu, neće proći dugo prije nego ga brat Amenadiel posjeti s pitanjem od velike važnosti. Možemo samo pogađati što slijedi.

Što mislite o izboru Boga za seriju Lucifer?

Similar Posts