Christian Bale pregovara za ulogu u Marvelovom 'Thor: Love and Thunder'!

Christian Bale pregovara za ulogu u Marvelovom ‘Thor: Love and Thunder’!

Bivši Batman glumac iz trilogije The Dark Knight, Christian Bale, u pregovrima je kako bi se pridružio četvrtom Thor filmu, Thor: Love and Thunder. Film je postavljen tako da Chrisa Hemswortha, Natalie Portman i Tessu Thompson vrati ponovno u Marvel Filmski Svemir, zajedno s Taikom Waititi u kao redateljem i u ulozi Korga. Waititi je prethodno režirao Thor: Ragnarok i igrao Korga u Ragnaroku i Avengers: Endgame. Još nije otkrivena moguća uloga Balea u nadolazećem Thoru, budući da je glumac svjež od uspješnog filma Ford v Ferrari u kojem je glumio zajedno s Mattom Damonom.

U filmu Thor: Love and Thunder, Portmanova Jane Foster preuzeće ulogu ženskog Thora kakva je viđena u stripovskom komadu Jason Aarona Mighty Thor. Glumica se vraća za svoju prvu glavnu ulogu u Marvek Kinematološkom Svemiru nakon Thor: The Dark World, iako se nakratko pojavila u Avengers: Endgame.Thor: Love and Thunder bit će Hemsworthov deveti film koji će se pojaviti kao Thor otkako je debitirao u ulozi u Thoru 2010. godine. Thompsonova Valkyrie nastupit će u svojoj ulozi po treći put, nakon što je debitirala u filmu Thor: Ragnarok 2017. i vraćala se u Avengers: Endgame.

20 Najboljih filmova Christian Bale

Što se tiče kojeg lika Bale možda igra, Beta Ray Bill je moguć. Lik može sadržavati Baleov prirodni naglasak i ne bi zahtijevao da ovaj izvrsni glumac provodi puno vremena na setu. Kao što je učinjeno s Rocketom iz Guardians of the Galaxy, jedan glumac može izvoditi elemente za snimanje pokreta za ulogu tijekom produkcije, a Bale će doći kasnije kako bi stavio glas. Još se ništa sigurno ne zna.

Baleov impresivni glumački životopis uključuje Batman Begins, The Dark Knight i The Dark Knight Rises, ali se proteže daleko izvan filmova stripova. Također je imao uloge u filmovima The Fighter, American Hustle, The Big Short i Vice. Naravno, mnogi ga znaju i po njegovom radu u American Psycho, i ne zaboravimo ovogodišnji Ford v Ferrari.

Thor: Love and Thunder snimanje počinje ovog kolovoza, kako bi stigao u kina u studenom 2021.

Similar Posts