Breaking Bad Film uključuje više od 10 likova iz Serije

Breaking Bad film El Camino sljedećeg mjeseca dolazi na Netflix. U filmu vidimo Aarona Paula kako reprizira svoju ulogu Jesse Pinkmana. Breaking Bad kreator Vince Gilligan režira. Paul i Gilligan nisu jedina poznata lica koja će se vratiti Breaking Bad svijetu za novi film. Prema The Hollywood Reporter, barem 10 likova iz serije Breaking Bad će se pojaviti u El Camino filmu. Dva su već sada otkrivena: Skinny Pete, kojeg glumi Charles Baker i Badger, kojeg glumi Matt L. Jones. Koji drugi Breaking Bad likovi će se pojaviti u filmu će vjerojatno ostati misterija dok film ne debitira na Netflixovoj streaming platformi sljedećeg mjeseca.

Skinny Pete se pojavio u teaseru za El Camino. On je bio ispitivan od strane policije o Jessejevom boravištu. U Breaking Bad, Jessie je posljednji puta viđen kako bježi s mjesta narko operacije u ukradenom Chevyju. El Camino nastavlja priču od tamo, nakon smrti Waltera Whitea, koji je bio ključan u spašavanju Jessejevog života.

Postojale su glasine da će Bryan Cranston reprizirati svoju ulogu Waltera Whitea u nekom kapacitetu u Breaking Bad filmu. Ako je to istina, uvijek tajnoviti Gilligan teško da će nam to otkriti prije nego film izađe.

'Breaking Bad Movie' dobio Sažetak u obliku Glazbenog Videa kako bi vas pripremio za 'El Camino'

Sinopsis kaže:

“Netflixov Televizijski Događaj El Camino: A Breaking Bad Movie ujedinjuje fanove s Jesse Pinkmanom (Emmy osvajateljem Aaronom Paulom). U jeku njegovog dramatičnog bijega iz zatočeništva, Jesse se mora pomiriti sa svojom prošlošću kako bi mogao imati nekakvu budućnost. Ovaj napeti triler je napisao Vince Gilligan, kreator Breaking Bada. Film produciraju Mark Johnson, Melissa Bernstein, Charles Newirth, Diane Mercer i Aaron Paul, u suradnji sa Sony Pictures Television.”

Breaking Bad je se prikazivao na AMC od 2008. do 2013. godine i priča priču o Walter Whiteu kroz pet sezona. White je učitelj kemije koji se okrene kriminalu nakon što mu je dijagnosticiran rak. Kreator serije je Gilligan, a glumci su Cranston, Paul, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Laura Fraser i Jesse Plemons. Serija je dobila hrpu nagrada tijekom svog prikazivanja, uključujući 16 Primetime Emmy Nagrada i 58 nominacija. Serija je također započela prequel spin-off seriju, Better Call Saul, u kojoj glume Odenkirk, Esposito i Binks.

Trailer filma Breaking Bad: El Camino:

Similar Posts