Redatelj Venoma kaže da će se Tom Hardy & Tom Hollandov Spider-Man susresti u budućem filmu

Redatelj Venoma kaže da će se Tom Hardy & Tom Hollandov Spider-Man susresti u budućem filmu

Redatelj Venoma, Reuben Fleischer, kaže kako će se Tom Hollandov Spider-Man susresti i vjerojatno sukobiti s Tom Hardyjevim Venomom u budućem filmu.

I dok su Sony i  Marvel došli do dogovora u kojem će Tom Hollandov Spider-Man dobiti još jedan solo film i jedno pojavljivanje u timskom filmu (moguće nekom obliku Avengers filma), Sony je spreman sukobiti njegovog Spider-Mana s Tom Hardyjevim Venomom. I dok nije potpuno jasno hoće li se to dogoditi nakon što Tom Hollandov Spider-Man pređe u drugi svemir ili će Venom biti djelomično povezan s MCUom, Reuben Fleischer je vrlo uzbuđen što ćemo napokon imati priliku vidjeti ih kako se bore.

U intervju za Fandom prije izlaska Reuben Fleischerovog Zombieland: Double Tap, redatelj je otkrio da je uzbudljiva stvar oko svih tih novih vijesti koje su došle iz Sonyja i Marvela to što ćemo napokon imati priliku vidjeti susret Tom Hollandovog Spider-Mana i Tom Hardyjevog Venoma. On je spomenuo da pošto je prvi Venom film promijenio njegov postanak naspram onog iz stripova, u kojima je njegov postanak povezan sa Spider-Manom, ova konfrontacija između Tom Hardyja i Tom Hollanda će biti još zanimljivija. Pogledajte ispod njegove komentare.

“To je ono gdje sve ovo vodi. I to je uzbudljivi dio, zato što smo mi promijenili priču postanka Venoma… u stripovima, on se razvio iz Spider-Mana, ali zbog Marvel-Sony stvari mi to nismo mogli napraviti. I tako, stvar prema kojoj mislim da to ide, i bit će uzbudljivo za vidjeti, je kada se oni zapravo suoče jedan s drugim.”

Ovo je prvi puta da je netko toliko služben izjavio ovakvu vijest. Do sada su to sve bila samo nagađanja i glasine, a sada je i službeno. Kada će se to dogoditi, nažalost još ne znamo, ali postoji mogućnost već iduće godine u Venom 2 filmu.

Jeste li uzbuđeni što ćemo napokon imati prilike, jednom, vidjeti Tom Hollandovog Spider-Mana kako se sukobljava s Tom Hardyjevim Venomom?

Druge je zanimalo i ovo...