Prvi konkretni detalji o Marvelovoj WandaVision TV seriji [glasine]

Malo je toga za sada poznato o nadolazećim Disney+ Marvelovim TV serijama, iako neke općenite informacije već imamo. Znamo tko će se pojavljivati, kada stižu na novu streaming platformu Disney+, te možda i najvažnije, znamo da će te nove Marvelove TV serije biti spojene s Marvelovim Filmskim Svemirom i imat će direktan utjecaj na njega. Što se tiče WandaVision serije, osim toga da će svoje uloge ponovno reprizirati Elizabeth Olsen kao Wanda/Scarlet Witch i Paul Bettany kao Vision, koje godine dolazi i još par sitnih detalja, nije puno drugoga bilo poznato.

Sada, međutim, stižu nam glasine o dobrom dijelu radnje WandaVision serije, kao i velikom utjecaju koji bi serija mogla imati na daljnji razvoj MCUa.

Ova glasina je došla prije par dana, a prenio ju je MCU Cosmic i kaže da se WandaVision bliži početku produkcije. Interesantnije, izvještaj kaže da se traže bebe koje će se pridružiti u seriji. Bebe će vrlo brzo odrasti i postati članovi MCUa, a možda i udružiti snage kako bi postali članovi Young Avengers tima:

“To bi mogli biti Wiccan i Speed, dva člana Young Avengers tima, koji bi se pridružili likovima poput Kate Bishop, Cassie Lang i Ms. Marvel.”

I dok su to samo za sada spekulacije, mi sada imamo i drugi izvještaj koji potvrđuje tu prvu glasinu. Osoba koja je već i prije znala otkrivati MCU filmske tajne, Daniel Richtman (preko istog MCU Cosmic), otkrio je da će WandaVision šesto-dijelna serija biti podijeljena na dva dijela, a Wandina djeca su itekako stvarna.

WandaVision će biti spoj sitcoma i punog Marvelovog filma:

“Prve tri epizode će biti poput klasičnih Američkih sitcoma; jedna će biti samo Wanda i Vision, sljedeća će biti oni s bebama, a treća će biti oni s odraslim bebama. Sljedeće tri epizode će biti pravi veliki Marvelov film koji će se direktno vezati u Doctor Strange in the Multiverse of Madness i završiti s djecom direktno u pravom MCU liniji.”

Doctor Strange in the Multiverse of Madness dolazi u kina 07. svibnja 2021. godine, s Olsen koja će se pridružiti Benedictu Cumberbatchu. Marvel je to potvrdio još u srpnju, tako da smo mi već mogli pretpostaviti da što god se dogodi u WandaVision seriji će biti nastavljeno u Doctor Strange 2.

Druge je zanimalo i ovo...