Pogledajte stare slike zvijezde serije Game of Thrones i filma Justice League - Jason Momoa - Svijet filma

Pogledajte stare slike zvijezde serije Game of Thrones i filma Justice League – Jason Momoa

Dok je nekima možda neugodno kada netko vidi njihove stare slike, Jason Momoa, zvijezda serije Game of Thrones i filma Justice League, iako izgleda potpuno drugačije, sigurno nije među njima.

Prije nego je glumio kao bijesni Khal Drogo u GoT, Jason ne samo da je imao znatno manje kose, nego je bio i jedan od top modela s Havaja. Nakon što ga je otkrio internacionalni dizajner Takeo Kobayashi – koji je bio jedan od onih koji su ga nagovorili da krene karijerom modela – Jason je postao Model Godine Havaja 1999 godine. A ovako je izgledao onda…

Pogledajte stare slike zvijezde serije Game of Thrones i filma Justice League - Jason Momoa

Kada je radio u lokalnoj trgovini za surfanje na Havajima s 19 godina, njegov lijepi dječački izgled doživio je svoj vrhunac kada je postao zvijezda u seriji Baywatch Hawaii – franšizi koja je poznata po svojim likovima besprijekornog izgleda.

Glumio je tvrdoglavog Jason Ioane u seriji između 1999 i 2001 godine, prije nego je glumio u serijama poput North Shore, Johnson Family Vacation i Stargate: Atlantis.

Kao što možete očekivati, ljudi su šokirani kako je Jason prije izgledao, iako potpuno drugačije, rekao bi da su šokirani u pozitivnom smislu.

Ali Jasonova prošlost nije samo usporeno trčanje po plažama i modeliranje. Kaže da mi je poznati ožiljak na licu od barske tučnjave.

“Zvali su me ljepotanom cijeli moj život” izjavio je za New York Post. “Dobro je, sada to više nije moja stvar.”

Izgleda li vam Jason bolje sada ili dok je bio ‘ljepotan’?

Similar Posts