batman

The Batman – traži se Novi glumac za ulogu Bruce Wayne!!!

Redatelj Matt Reeves traži novog glumca za ulogu Batmana u svom nadolazećem, solo The Batman filmu. 

Ben Affleck je izabran za ulogu Batman u 2013 godini, za film redatelja Zack Snyder ‘Batman V Superman: Dawn of Justice’. To je bila vijest koja se mnogim ljubiteljima Batmana nije svidjela. Ipak, tijekom godina glumac je uspio pridobiti, barem dio gledatelja, na svoju stranu.

S druge strane, nažalost, prvenstveno zbog loše gledanosti DC filmova ‘Batman V Superman: Dawn of Justice’ i sada ‘Justice League’, već nekoliko godina se priča o njegovom odlasku. Neke vijesti je sam glumac najavljivao, pa onda demantirao, a neke je i studio. Čini se da je došlo do trenutka kada dalje tako ne ide.

Variety donosi da Warner Bross. želi napraviti velike promjene u svom DC svemiru, nakon, barem na kino blagajnama, dosta razočaravajućeg Justice League, te donosi:

Iako se očekuje da se Ben Affleck pojavi u solo Flash filmu kao Batman, gotovo je sigurno da se neće pojaviti u Matt Reeves solo Batman filmu. Redatelj je rekao da želi novog glumca za svoj solo Batman film, tvrde izvori.

Ove će vijesti sigurno biti razočaranje za neke, ali sigurno nisu iznenađenje. Od kada je Affleck odstupio kao scenarist i redatelj The Batman filma, ranije ove godine, on cijelo vrijeme izbjegava odgovor hoće li glumiti u tom filmu. Iako je podržavao rad redatelja Reeves, konstantno se udaljavao od filma, pa je tako prošli mjesec izjavio da nije siguran koliko će još dugo ostati u toj ulozi.

S druge strane treba i znati da Reeves planira trilogiju Batman solo filmova, tako da su vrlo dobre šanse da traži nekoga mlađeg za tu ulogu, Ben Affleck je sada 45 godina.

Bit će interesantno vidjeti kakve će posljedice to imati na DC svemir filmova u globalu. Moguće je da će novi glumac nastaviti tu gdje je Ben Affleck stao, ali možda bi bilo bolje kada bi redatelj krenuo u novom, drugačijem smjeru. Očigledno je da DC filmski plan baš nije povezan s neformalnom publikom (pa čak ni nekim zagriženim fanovima), tako da bi možda za sve bilo bolje neki lagani reboot. To bi novom redatelji Matt Reeves omogućilo puno više prostora. I ono što je možda najvažnije kod toga za reći, DC ima odličnu mogućnost to i učiniti kroz Flashpoint priču u kojoj mogu promijeniti što hoće, a da ne izgleda, previše, kao da su krenuli od početka.

Danas ćemo vam donjeti i koji su glavni favoriti za glumiti novog Batmana.

Druge je zanimalo i ovo...