Ben Affleck nije siguran hoće li nastaviti glumiti ulogu Batman

Ben Affleck uloga Batman je postala ‘Hoće, neće’ DC svemira filmova, s puno spekulacija o nastavku i prestajanju glumljenja legendarnog ‘Caped Crusader’.

Ipak, baš kada je zvijezda Justice League filma počeo uvjeravati fanove da je i dalje vrlo zainteresiran za ulogu Batman, u posljednjem intervju je dao naslutiti da se zapravo raduje prestanku glumljenja uloge Bruce Wayne / Batman.

batman

U intervju za ExtraTV tijekom Justice League pres konferencije, Affleck je izjavio “Ne znam za to,” kada je upitan hoće li nakon filmova Batman v Superman, Suicide Squad i Justice League nastaviti graditi svog lika s dva nova filma, za ukupno pet Batman filmova. Glumac je rekao “Vidjet ćemo što budućnost donosi,” što je upravo ono kako mnogi upoznati sa situacijom trenutno špekuliraju.

 

Ben Affleck nije siguran hoće li nastaviti glumiti ulogu Batman

Nije tajna da je Affleck bio u teškoj situaciji glumeći Batmana, kako na kameri, tako i van kamere. Na kameri, postao je tema raznih šala, nakon loše prihvaćenog filma Batman v Superman; van kamere: Affleck je imao nekoliko poprilično loših javnih spoticanja, od razvoda s ženom Jennifer Garner, do nedavnog skandala o seksualnom uznemiravanju – da ne spominjemo konstantna ispitivanja glumca o ulozi Batmana i njegov očigledni zamor time. Kada se sve to stavi na hrpu, nije ni čudo što glumac želi što prije završiti sa svojom ulogom Batmana, a opet s druge strane, u igri su sigurno veliki novci.

Što se tiče DC svemira filmova, trenutno je Affleck, Bruce Wayne / Batman, u vrlo dobroj prilici da ili odstupi ili bude eliminiran nakon Justice League, dopuštajući drugom DC liku da naslijedi plašt, tokom Matt Reeves solo The Batman filma.

Similar Posts