Godzilla Vs. Kong će biti spektakularna bitka vjekova - stigao novi sinopsis filma

Godzilla Vs. Kong će biti spektakularna bitka vjekova – stigao novi sinopsis filma

Rane fanovske reakcije su nazivale Godzilla Vs. Kong najboljim modernim Čudovišnim filmom. A sada nam stiže novi sinopsis filma koji najavljuje “bitku vjekova.”

Godzilla Vs. Kong novi sinopsis:

“Legende se sudaraju kada se Godzilla i Kong, dvije najmoćnije prirodne sile, sukobljavaju na velikom platnu u spektakularnoj bitci vjekova. Dok se Monarh upušta u opasnu misiju u fantastični neistraženi teren, otkrivajući tragove samog porijekla Titana, ljudska zavjera prijeti da će zauvijek izbrisati stvorenja, i dobra i loša.”

U suštini, Godzilla Vs. Kong prikazat će kako Titani tuku jedan drugog sat i nešto vremena, ali ako trebate saznati više o filmu evo i starog sinopsisa:

“U vrijeme kada čudovišta hodaju Zemljom, borba čovječanstva za svoju budućnost postavlja Godzilla i Kong na putanju u kojoj ćemo vidjeti dvije najmoćnije sile prirode na planeti kako se sukobljavaju u najspektakularnijoj bitci svih vremena. Dok Monarch kreće na opasnu misiju u neistražena područja i otkrije tragove Titanskog podrijetla, ljudska zavjera prijeti da će zauvijek izbrisati stvorenja, dobra i loša, s lica zemlje.”

Za Godzilla vs. Kong, Warner Bros. i Legendary Entertainment nastavili su trend zapošljavanja talentiranih filmaša s You’re Next i Death Note redateljem Adam Wingardom. On radi prema scenariju od Pirates of the Caribbean trilogije scenarista Terry Rossio, dok su zvijezde filma Alexander Skarsgard, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri (Gintama), Eiza González (Baby Driver), Jessica Henwick (Iron Fist), Julian Dennison (Deadpool 2), and Demián Bichir. Interesantno, jedini povratnici iz Godzilla: King of the Monsters glumci Millie Bobby Brown i Kyle Chandler, kao Ken Watanabe i Sally Hawkins – koji će se pojaviti u King of the Monsters i pretpostavlja se da će biti glavna poveznica između filmova – nisu uvršteni među glumce Godzilla vs. Kong filma.

Godzilla vs. Kong je odgođen i sada izlazi 20. studenog 2020. godine.

Similar Posts