Dianey pravi live-action Bambi remake film

Dianey pravi live-action Bambi remake film

Ni jedan animirani film nije siguran od Disneyjevog visoko budžetnog reboot tretmana. Ni jedan. Posljednjih godina smo vidjeli filmove poput The Jungle Book, Cinderella, Dumbo i mnoge druge klasične animirane filmove pretvorene u moderne live-action adaptacije. I dok je možda falilo malo kreativnosti, ova metoda je definitivno uspjela u pogledu zarade. Tako su remake filmovi The Lion King i Aladdin svaki zaradili preko $1 milijarde na kino blagajnama 2019. godine, te dokazali da nostalgija doslovno printa novce. U ovom trenutku samo je pitanje vremena kada će vaš omiljeni Disney film biti ponovno napravljen, a sada se čini da je Bambi sljedeći na listi.

THR donosi vijesti da je Disney naručio novi Bambi film, čime će ponovno pokrenuti klasični animirani film iz 1942. godine. Poput The Jungle Book i The Lion King, Bambi će biti napravljen tako da izgleda kao live-action.

Disney je navodno zaposlio dvoje scenarista da pišu scenarij za Bambi, a oni su Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel, Tomb Raider) i Lindsey Beer (Sierra Burgess Is a Loser, Chaos Walking). Novi film će producirati Depth of Field, produkcijska kuća od Chris i Paul Weitz i Andrew Miano.

Prema izvještaju, Disney neće pokušati ugurati neku novu veću priču u Bambi reboot kako bi ga pokušao više prilagoditi kinima.

Disney ima popriličan broj remake filmova u izradi koji dolaze u kina sljedećih godina. Sljedeći na redu je Mulan, od redateljice Niki Caro.

Mislite li da Disney treba napraviti remake Bambi filma? Izjasnite se u anketi ispod.

Similar Posts