Dark Fate predstavlja novi model Terminatora ... S pipcima

Dark Fate predstavlja novi model Terminatora … S pipcima

Terminator: Dark Fate nastavlja tradiciju franšize predstavljanja novog Terminator modela sa svakim filmom, osim što ovaj ima čudan, neočekivan zaokret: pipke. Terminator: Dark Fate panel na San Diego Comic-Con 2019. nam je donio nekoliko velikih otkrića, uključujući da se Edward Furlong vraća kao John Connor, a pušten je i novi faturete trailer na SDCCu. Upravo u tom traileru je otkriven i novi Terminator s pipcima.

To je postala standardna Terminator tradicija, sve od T2: Judgment Day iz 1991. godine, koji je predstavio novog T-1000, naprednu verziju originalnog Terminatora koji ima mogućnost mijenjanja oblika i formiranja oštrih, metalnih oružja. Naknadne verzije su imale tendenciju da to uglavnom ukradu, ali Terminator: Dark Fate stvara neke velike nove dodatke.

Dark Fate predstavlja novi model Terminatora ... S pipcima

Već je otkriveno da Gabriel Lunin opaki zlokobni Terminator, Rev-9, ima mogućnost da se podijeli u dvije različite forme: jedan je tekući metal poput T-1000, a drugi endoskelet. Bilo bi vam oprošteno ako bi mislili da je to jedini novi model, ali ako pogledate novi Terminator: Dark Fate faturete, negdje oko 1:16, vidjet ćete da to nije slučaj. Ovdje vidimo Mackenzie Davisovu Grace kako se bori s Terminatorom kada se ticala otkriju. To je vrlo kratka snimka, ali dovoljno da nam pokaže prvi pogled na novu mašineriju.

Postoji barem nekoliko takvih strojeva za koje se pretpostavlja da imaju pipke, koji su ponovno ukorijenjeni u sposobnosti T-1000 da formira metalno oružje. Razlika je u tome kako se oni mogu kretati, s krakovima koji izlaze iz novih Terminatora manje krutim i više, pa, nalik na lignje, što ih čini znatno čudnijim u smislu izgleda, ali možda čak i korisnih kao oružje.

Arnold Schwarzenegger & Linda Hamilton su se vratili u novim ‘Terminator: Dark Fate’ slikama

Nije jasno kada će se i gdje ti novi Terminator: Dark Fate modeli Terminatora pojaviti u filmu, ali snimke prikazane na Comic-Conu uključuju snimke iz post-apokaliptične budućnosti. S obzirom na to da je Grace poslana iz budućnosti, onda je to vjerojatno uvid u budućnost koja čeka likove Terminatora: Dark Fate. To je pustoš, a Grace nosi vojničku opremu koju nema u traileru za Terminator: Dark Fate, što dodatno potvrđuje da je to iz pogleda u budućnost, iako još ostaje da se vidi kada se to točno dogodi u filmu.

S obzirom na to da se Grace može poslati natrag iz budućnost, vrlo je moguće da se i novi modeli mogu također, tako da će biti interesantno vidjeti koliko veliku ulogu imaju u filmu Terminator: Dark Fate, ili su oni u filmu kao mali, ali zabavni stroj.

Druge je zanimalo i ovo...