James Cameron se nada da će Terminator: Dark Fate započeti novu trilogiju

Trailer: Terminator: Dark Fate (2019)

Stigao je novi trailer i kratak IMAX ekskluzivni prikaz za nadolazeći znanstveno-fantastični film Terminator: Dark Fate.

Datum izlaska filma Terminator: Dark Fate:

01. studeni 2019.

Žanr:

Akcija, avantura, sci-fi

Redatelj:

Tim Miller

Scenarist:

James Cameron, David S. Goyer

Glumci:

Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton

Radnje ukratko:

27 godina nakon događaja u Terminatoru 2: Judgment Day, Skynet iz budućnosti šalje novog modificiranog Terminatora (Gabriel Luna) kako bi okončao Dani Ramos (Natalia Reyes), hibridnu kiborg ženu (Mackenzie Davis) i njezine prijatelje. Sarah Connor im pomaže, kao i originalni Terminator, u borbi za budućnost.

Trailer: Terminator: Dark Fate (2019)

Prošlo je 35 godina od prikazivanja prvog Terminatora, a u novom nastavku ćemo gledati legende iz prvog filma.

Ovaj šesti nastavak u franšizi, Terminator: Dark Fate, je značajan po ponovno ujedinjenju Arnolda Schwarzeneggera, Linde Hamilton i James Camerona po prvi puta nakon Terminator 2: Judgment Day, što je prikladno zato što će ovaj novi film redatelja Tim Millera (Cameron producira film i pomogao je s pričom) pratiti događanja filma iz 1991. godine, te će zanemariti ostale nastavke.

Radnja filma Dark Fate se drži u tajnosti, ali sudeći prema slikama, Schwarzeneggerov T-800 se bliži mirovini, dok Hamiltonova Sarah Connor izgleda spremna za bitku. Isto se može reći za Mackenzie Davisovu Grace, koja izgleda savršeno sposobna biti novi protagonist franšize.

Možete pogledati službeni sinopsis za Terminator: Dark Fate ispod.

“Linda Hamilton (Sarah Connor) i Arnold Schwarzenegger (T-800) vraćaju se u svoje ikoničke uloge u Terminatoru: Dark Fate, u režiji Tima Millera (Deadpool), a produciraju ga vizionarski redatelj James Cameron i David Ellison. Prateći događaje Terminatora 2: Sudnji dan, u Terminator: Dark Fate također glume i Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna i Diego Boneta.”

Terminator: Dark Fate je nadolazeći film redatelja Tim Millera, prema scenariju od David S. Goyera, pisanom prema priči koju su zamislili Miller, Cameron i David Ellison. Cameron i Ellison su izvršni producenti nastavka zajedno s Dana Goldberg. Zvijezde filma su Schwarzenegger i Hamilton, zajedno s Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Natalia Reyes i Diego Boneta. Film je prvo trebao izaći 26. srpnja, 15. studenog, 22. studenog 2019, ali sada Terminator: Dark Fate izlazi 01. studenog 2019. godine.

U nastavku pogledajte trailere filma Terminator: Dark Fate.

IMAX ekskluzivno

Trailer filma Terminator: Dark Fate:
Stariji traileri filma Terminator: Dark Fate

https://youtu.be/8OcBd4n9vcI

Druge je zanimalo i ovo...