Trailer: Castle Rock (sezona 2)

Trailer: Castle Rock (sezona 2)

Stigao je službeni trailer za nadolazeću drugu sezonu psihološke horor, fantazija serije, pravljene prema pričama Stephen Kinga, Castle Rock. Izvršni producent serije je J. J. Abrams!

Datum izlaska druge sezone serije Castle Rock:

23. listopad 2019.

Žanr filma:

Fantazija, horor, drama

Kreator:

Sam Shaw, Dustin Thomason

Glumci:

Melanie Lynskey, Scott Glenn, André Holland

Radnja ukratko:

Pravljena je prema pričama Stephen Kinga i radnja se odvija u zamišljenom gradiću Castle Rock.

Trailer: Castle Rock (sezona 2)

Castle Rock Sezona 2 će se uhvatiti u koštac s klasikom Stephena Kinga, a Mean Girls i Masters of Sex zvijezda Lizzy Caplan ispunjavaju neke velike cipele u ikoničnoj ulozi.

Fokus druge sezone bit će na Misery, knjizi Stephena Kinga iz 1987., koju je kasnije adaptirao redatelj Rob Reiner s Jamesom Caanom kao autorom Paul Sheldon i Kathy Bates kao njegov psihotični fan i medicinska sestra Annie Wilkes.

Caplan će glumiti ulogu Wilkes u drugoj sezoni originalne serije Hulu, prikazujući lik prije njezinih ubilačkih sklonosti iz romana Kinga. Prema IndieWireu, neuspjeli planovi putovanja doveli su Wilkesa u titularni grad.

Zvijezda Mean Girls pridružuje se velikoj glumačkoj postavi za drugu sezonu antologije, uključujući Elsie Fisher, Barkhad Abdi, Tim Robbins, Garrett Hedlund, Yusra Warsama i Matthew Alan.

Fisher će glumiti drugu Wilkesovu kćer Joy, njezinoj prvoj ulozi nakon Bo Burnhamovog Eighth Grade. Hedlund će preuzeti ulogu još jednog Kingovog kultnog lika, Ace Merrill – vjerojatno će pripremiti stvari za uključivanje elemenata iz Kingove Needful Things u budućoj sezoni. Opis Hedlundovog lika također spominje “krhki mir s obližnjim Jerusalem’s Lot”, što navodi IndieWire da predvidi da će se pojaviti i neki elementi iz Salem’s Lota.

Prva sezona serije sadržavala je reference na prošlost Stephena Kinga kao što je The Shawshank Redemption, Cujo i Stand By Me. IndieWire dodaje da će Wilkes biti prvi izvorni lik izvučen iz Kingovih djela, jer je lik Andre Hollanda u sezoni 1 bio originalan za seriju.

Druga sezona serije Castle Rock dolazi 23. listopada 2019. godine.

Trailer serije Castle Rock:

https://youtu.be/9bytPaQ5I8U

Similar Posts