Joker bi mogao Oboriti Rekord Listopada na Kino Blagajnama

Joker bi mogao Oboriti Rekord Listopada na Kino Blagajnama

Unatoč sve većoj hrpi polemika oko Jokera koji kreće u svoj debitantski vikend, industrijski eksperti i dalje predviđaju da će Todd Phillipsov film imati rekordno vikend otvaranje. U novom praćenju (koje donosi Deadline), čini se da je gotovo sigurno kako će Joker ići preko $80 milijuna (u Americi), čime će vrlo vjerojatno prestići prošlogodišnjeg nositelja tog rekorada, Venoma, koji je otvorio s $80.2 milijuna. Prema tom izvještaju, Joker je drugi najbolje prodavani R-Rated film na Atom Tickets platformi ove godine, a zaostaje samo iza Lionsgateovog John Wick: Chapter 3 — Parabellum. Wick je osvojio svoj prvi vikend s $56.8 milijuna.

Deadline donosi da će Warner Brothers vrlo vjerojatno jako gurati Jokera ovaj vikend u najmanje 4000 kino dvorana diljem Amerike. Za usporedbu, Venom je otvorio u 4250 kina u ovo vrijeme prošle godine. Otvaranje od $80.21+ milijuna bi zacementiralo Joker na četvrtom mjestu R-rated otvaranja stripovskih filmova, iza Deadpool ($132.4m), Deadpool 2 ($125.5m) i Logan ($88.4m). Bio bi vrlo malo iznad Venoma, 300 ($70.9m) i Watchmen ($55.2m).

Kod nas u Hrvatskoj, Joker pretpremijerno otvara 02. listopada, a našu recenziju filma možete očekivati u četvrtak u toku dana.

Similar Posts