Trailer: See (2019-)

Trailer: See (2019-)

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeću Apple TV+ znanstveno-fantastičnu distopijsku fantazija seriju s Jasonom Momom u glavnoj ulozi, See.

Datum izlaska serije See:

01. studeni 2019.

Žanr filma:

Drama, sci-fi

Redatelj:

Francis Lawrence

Glumci:

Jason Momoa, Christian Camargo, Nesta Cooper, Yadira Guevara-Prip

Radnja ukratko:

Daleko u distopijskoj budućnosti ljudski rod je izgubio vid, a društvo je moralo pronaći nove načine interakcije, izgradnje, lova i opstanka. Sve to se dovodi u pitanje kada se rode blizanci s vidom.

Trailer: See (2019-)

See je nadolazeća Američka znanstveno-fantastična drama serija producirana za Apple TV+. Scenarist serije je Steven Knight, a redatelj Francis Lawrence. Izvršni producenti obuhvaćaju Knighta, Lawrencea, Petera Chernina, Jenno Topping i Kristen Campo.

Prva sezona će imati deset epizoda, a navodno, Apple je potrošio oko $15 milijuna po epizodi, što je otprilike budžet epizoda posljednje sezone HBO serije Game of Thrones. Nadamo se da će se ta investicija isplatiti.

U seriji glume Jason Momoa kao Baba Voss – vođa plemena ljudi, a pridružuju mu se Alfre Woodard kao Paris, Yadira Guevara-Prip kao Bow Lion, Nesta Cooper kao Haniwa, Sylvia Hoeks kao Queen Kane, Archie Madekwe kao Kofun, Christian Camargo kao Tamacti Jun i Hera Hilmar kao Maghra.

Trailer serije See:

Similar Posts