Trailer: The Terror - Infamy (Sezona 2)

Trailer: The Terror – Infamy (Sezona 2)

Stigao je novi trailer za drugu sezonu vrlo dobre AMC-ove antologijske horor serije The Terror – Infamy.

Datum izlaska druge sezone serije:

12. kolovoz 2019.

Žanr serije:

Avantura, drama, horor

Kreator:

Ridley Scott, David Kajganich, Soo Hugh

Glumci:

Derek Mio, Kiki Sukezane, Cristina Rodlo, Shingo Usami, Naoko Mori, Miki Ishikawa

Radnja druge sezone ukratko:

Priča priču o “sablasti koja progoni Japansko-Američko društvo tijekom Drugog Svjetskog rata u domovima južne Kalifornije, internim logorima gdje su mnogi držani tijekom rata i na Pacifiku.”

Prva sezona serije The Terror, pravljena prema knjizi istog imena od Dan Simmons, je pratila dva broda, HMS Erebus i HMS Terror, kada su isplovili iz Engleske na opasno putovanje u neistraženi teritorij kako bi otkrili sjeverozapadni prolaz. Nakon što su zarobljeni u ledu, zamrznuta i izolirana posada našla se suočena s nevjerojatnim uvjetima, ograničenim resursima i smrtonosnim, nevidljivim terorom koje ih prati.

ljubitelji serije mogu biti sretni zato što je AMC obnovio The Terror za drugu sezonu, koja priča priču o “sablasti koja progoni Japansko-Američko društvo tijekom Drugog Svjetskog rata u domovima južne Kalifornije, internim logorima gdje su mnogi držani tijekom rata i na Pacifiku.” Čini se interesantno i kao velika promjena naspram prve sezone.

Nažalost voditelji prve sezone serije David Kajganich (Suspiria) i Soo Hugh (The Killing), se neće vratiti. Kreatori i izvršni producenti druge sezone će biti Alexander Woo (True Blood) i Max Borenstein (Kong: Skull Island), dok će Woo biti i voditelj serije. Ridley Scott je i dalje izvršni producent serije, a druga sezona imat će deset epizoda, baš kao i prva.

Trailer druge sezone serije The Terror – Infamy:
Stariji traileri serije The Terror – Infamy:

Similar Posts