Brutalni trailer za treću sezonu Netflixove animirane horor/fantazija serije Castlevania

Brutalni trailer za treću sezonu Netflixove animirane horor/fantazija serije Castlevania

Castlevanin debi na Netflixu vjerojatno je jedan od najjačih u nedavnom pamćenju. Serija s Adi Shankarom na čelu dobila je veliku kritičku i komercijalnu pohvalu za svoj debi, a druga sezona serije imala je još bolji prijem s više epizoda pod sobom. Sada se fanovi nadaju da treća sezona može biti jednako učinkovita, te će imati najveći broj epizoda u sezoni do sada. Treća sezona Castlevanije imat će ukupno deset epizoda, a debitirat će 05. ožujka, te se očekuje povratak kreativnog tima iza serije.

Samuel Deats je redatelj, Warren Ellis piše scenarij i izvršni je producent, a uz njega su producenti Adi Shankar, Fred Seibert i Kevin Kolde. Sezona 3 Netflixove Castelvania serije bi mogla biti definitivno najbolja do sada, a kako bi to trebalo izgledati po prvi puta možete vidjeti u trailer ispod.

Mnogo toga što se može očekivati ​​za treću sezonu serijala trenutno je obavijeno misterijom dok fanovi čekaju vidjeti na kakve će nevolje njihov najdraži trio ovog puta naići, ali s glavnom promjenom statusa quo na kraju druge sezone, postoje razne  vrste potencijalnih novih priča koje treba istražiti. Definitivno nas čeka divlja vožnja u trećoj sezoni.

Treća sezona Castlevania serije dolazi na Netflix 05. ožujka ove godine.

Similar Posts