Danas je predstavljen kratki teaser koji nam je ponudio prvi pogled na nadolazeću animiranu seriju Fast & Furious: Spy Racers koju ćemo uskoro gledati na Netflixu.

Datum premijere: 2019.

Žanr: Animirani, akcija

Kreatori: Tim Hedrick, Bret Haaland

Glumačka postava: Nepoznato

Sinopsis: Tinejdžer Tony Toretto slijedi stope svog rođaka Dominica kada njega i njegove prijatelje regrutira vladina agencija da se infiltriraju u ligu elitnih utrka koja je zapravo krinka kriminalne organizacije kojoj je cilj svjetska dominacija.

“Nova obitelj juri prema Netflixu. Sudeći po njihovoj brzini, neće im trebati dugo da stignu.”

Mnogi veliki serijali rijetko kad su se zadržali samo na jednoj vrsti adaptacije, tako se i Universalova akcijska blockbuster franšiza Fast & Furious sa filmova proširila i na animiranu seriju koja će do kraja ove godine svjetlo dana ugledati na Netflixu.

Povezano: Trailer: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

Tim Hedrick i Bret Haaland, poznati kao autori animiranih sadržaja koji su često povezani sa poznatim filmskim serijalima, udružili su snage sa Vin Dieselom, producentom i glavnim glumcem, Neal H. Moritzom, glavnim producentom, i Chris Morganom, scenaristom i izvršnim producentom Fast & Furious serijala kako bi sa DreamWorks Animation Television stvorili animiranu seriju koja će biti svojevrsni spin-off filmskog serijala.

Osim okvirne radnje, o samoj seriji se malo toga zna. Teaser trailer nam je predstavio samo kratki pogled gdje možemo vidjeti samo malo utrke i izgled animacije. Ne znamo kada će stići puni trailer, a kamoli i prva sezona serije, ali serija će svjetlo dana sigurno ugledati do kraja godine. Osim toga, fanovi serijala se mogu veseliti i novom filmu i prvom spin-offu serijala Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, čiji trailer možete pogledati na gornjem linku pod povezano.