Trailer: Legends of Tomorrow (2016-), Sezona 5

Trailer: Legends of Tomorrow (2016-), Sezona 5

Stigao je prvi trailer za petu sezonu DC i Arrowverse serije Legends of Tomorrow. 

Datum premijere: 21. siječanj 2020.

Žanr: Superhero, akcija, avantura, komedija

Kreatori: Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Phil Klemmer

Glumačka postava: Caity Lotz, Brandon Routh, Maisie Richardson-Sellers, Tala Ashe, Jes Macallan, Courtney Ford, Amy Louise Pemberton, Ramona Young, Nick Zano, Dominic Purcell, Matt Ryan, Olivia Swann

Sinopsis: Legendsi kreću u novu avanturu kada Constantineova stara poznanica Astra Louge iz Pakla oslobodi duše najgorih i najomraženijih ljudi iz povijesti. No prije toga, moraju preživjeti Crisis koji prijeti da će uništiti cijeli Multiverzum, zajedno sa vremenom i prostorom.

Trailer: Legends of Tomorrow (2016-), Sezona 5

Arrowverse serija Legends of Tomorrow, koja je okupila dobru dozu likova koje smo u ovom superhero svemiru već prije upoznali, ove zime kreće sa svojom petom i posebnom sezonom. Kažem posebnom jer iako je službena premijera sezone zakazana za 21. siječanj, tjedan dana ranije, 14. siječnja će izaći posebna epizoda (S05E00) koja će poslužiti kao posljednji dio crossovera Crisis on Infinite Earths koji počinje sljedećeg vikenda, a završava u serijama Arrow Legends nakon blagdanske pauze.

Nakon crossovera, Legendsi započinju sa svojom petom sezonom koja će se sastojati od 15 epizoda (ne računajući tu posebnu Crisis epizodu). Prošle sezone Legendsi su uspjeli poraziti zlog demona Nerona. No, ono što Legendsi još ne znaju je da je stara poznanica John Constantinea, Astra Logue, iako im je pomogla u spašavanju Raya iz Pakla prošle sezone, zapravo radila iza leđa. Astra je naime, iskoristila priliku te iz Pakla oslobodila duše neke od najgorih i najomraženijih osoba iz ljudske povijesti (među kojima su i Genghis Khan i sovjetski diktator Josif Staljin). Tko zna kakve sve vremensko-prostorne nedaće tek sada očekuju Saru, Raya i ostatak ovog tima superheroja.

Ponavljamo, peta sezona Legends of Tomorrow počinje 21. siječnja, a posebna, Crisis epizoda izlazi tjedan dana ranije (14. siječnja). Podsjednik, crossover Crisis on Infinite Earths će biti podijeljen u sveukupno pet epizoda svih trenutnih Arrowverse serija, a prikazivat će se po sljedećem rasporedu:

8. prosinca – Supergirl
9. prosinca – Batwoman
10. prosinca – The Flash
14. siječnja – Arrow
14. siječnja – Legends of Tomorrow

Trailer za petu sezonu:

Similar Posts