Trailer: Blindspot (2015-2020), Sezona 5

Trailer: Blindspot (2015-2020), Sezona 5

Stigao je kratki promo za petu i posljednju sezonu NBC krimi serije Blindspot.

Datum premijere pete sezone:

30. travanj 2020.

Žanr serije:

Drama, krimi, triler, misterija

Kreator:

Martin Gero

Glumci:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander. Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Ennis Esmer, Mary Elizabeth Mastrantonio

Radnja ukratko:

Nakon što je Madeline Burke preuzela vlast u FBI, Tim je trenutno u bijegu i na svojoj posljednoj misiji: dokazati svoju nevinost dok vlasti od njih zahtjevaju predaju.

Trailer: Blindspot (2015-2020), Sezona 5

Posljednja sezona ove triler serije prvotno je trebala biti emitirana tijekom ljeta, ali sada će premijerno biti prikazana 30. travnja.

Peta sezona serije Blindspot započinje nakon eksplozije u kojoj je Jane (Jaimie Alexander) promatrala kako dronovi udaraju na sigurnu kuću s ostatkom njezinog tima. Pitanja na koja se treba odgovoriti uključuju kako su preživjeli (jer je već sad logično da jesu) i hoće li se tim ikad uspjeti amnestirati nakon što su proglašeni okorjelim kriminalcima nakon što je negativka Madeline (Mary Elizabeth Mastrantonio) uspostavila vlast u FBI-u.

U glavnim ulogama su također i Sullivan Stapleton, Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson i Ennis Esmer. Kreator i scenarist Martin Gero radi kao izvršni producent, zajedno s Gregom Berlantijem i Sarom Schechter iz tvrtke Berlanti Productions. Warner Bros. Television služi kao studio.

Četvrta sezona serije imala je prosjek 4,3 milijuna gledatelja po epizodi.

Trailer pete sezone:

Similar Posts