Trailer: Blindspot (2015-2020), Sezona 5

Trailer: Blindspot (2015-2020), Sezona 5

Stigao je kratki promo za petu i posljednju sezonu NBC krimi serije Blindspot.

Datum premijere pete sezone:

30. travanj 2020.

Žanr serije:

Drama, krimi, triler, misterija

Kreator:

Martin Gero

Glumci:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander. Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Ennis Esmer, Mary Elizabeth Mastrantonio

Radnja ukratko:

Nakon što je Madeline Burke preuzela vlast u FBI, Tim je trenutno u bijegu i na svojoj posljednoj misiji: dokazati svoju nevinost dok vlasti od njih zahtjevaju predaju.

Posljednja sezona ove triler serije prvotno je trebala biti emitirana tijekom ljeta, ali sada će premijerno biti prikazana 30. travnja.

Peta sezona serije Blindspot započinje nakon eksplozije u kojoj je Jane (Jaimie Alexander) promatrala kako dronovi udaraju na sigurnu kuću s ostatkom njezinog tima. Pitanja na koja se treba odgovoriti uključuju kako su preživjeli (jer je već sad logično da jesu) i hoće li se tim ikad uspjeti amnestirati nakon što su proglašeni okorjelim kriminalcima nakon što je negativka Madeline (Mary Elizabeth Mastrantonio) uspostavila vlast u FBI-u.

U glavnim ulogama su također i Sullivan Stapleton, Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson i Ennis Esmer. Kreator i scenarist Martin Gero radi kao izvršni producent, zajedno s Gregom Berlantijem i Sarom Schechter iz tvrtke Berlanti Productions. Warner Bros. Television služi kao studio.

Četvrta sezona serije imala je prosjek 4,3 milijuna gledatelja po epizodi.

Trailer pete sezone:

Similar Posts