Trailer: Supergirl (2015-), Sezona 5

Trailer: Supergirl (2015-), Sezona 5

Pogledajte drugi trailer nadolazeće pete sezone CW serije Supergirl.

Datum premijere: 6. listopad 2019.

Žanr: Superhero, akcija, avantura

Kreatori: Jessica Queller, Robert Rovner

Glumačka postava: Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, David Harewood

Sinopsis: Nakon Lexovog poraza, Supergirl se vraća svojem životu koji važe između obične svakodnevne djevojke i vanzemljaske super-heroine, no nesreća nikad ne dolazi sama. Njezina nekadašnja prijateljica Lena konačno je saznala za njezin dvostruki život, a i velika bitka (Crisis on Infinite Earth) koja će uskoro pogoditi multiverzum se bliži.

Trailer: Supergirl (2015-), Sezona 5

Supergirl ove jeseni započinje svoju petu sezonu za koju su najavljene već neke određene promjene. Prije svega, možemo očekivati da će glavna glumica Melissa Benoist nositi nešto drugačiji kostim glavne heroine kojem će glavna promjena biti to što je dosadašnja crvena suknja zamjenjena hlačama, te je njezin kostim sada gotovo istovjetan Supermanovom. Melissa će također ove sezone imati i svoj redateljski debi, režirati će epizodu 17 koja će izaći sljedećeg proljeća.

Povezano: Arrow (2012-), Sezona 8

Najavljeno je da će nekada stali dio serije, Jeremy Jordan, koji nije bio dio stalne postave u protekloj sezoni, vratiti svojoj ulozi tijekom sredine ove sezone, a također je najavljeno da će sredinom sezone Mehcad Brooks, koji glumi James Olsena, napusititi seriju.

Trailer pete sezone:

https://youtu.be/UaeUyvXqS4Y

Strariji trailer pete sezone:
Dodatni trailer za Arrowverse sezonu 2019/20:

https://youtu.be/EKXRLtVs_28

Similar Posts