Trailer: 50 States of Fright (2020-)

Jedna od mnogih serija koje stižu na novu streaming platformu Quibi je i 50 States of Fright, antologijska horor serija čiji je izvršni producent  Sam Raimi. Novi trailer je objavljen, koji nam daje novi pogled na terore koje nam Raimi sprema.

Rat za streaming platforme se nastavlja, a Quibi, streaming platforma kratke forme koju je osnovao Jeffrey Katzenberg, je jedna od najunikantijih na horizontu. Mreža će donijeti premium sadržaj u “malim zalogajima” za gledanje u hodu, jer će svaka Quibi serija biti između dva do četiri sata dugačka, ali će biti podijeljene u segmente ne duže od 10 minuta svaka.

Prva sezona serije 50 States of Fright će ispričati priče inspirirane lokalnim urbanim legendama diljem Amerike, “vodeći gledatelje dublje u horore koji vrebaju ispod površine naše zemlje.”

Osim što je izvršni producent, Raimi će režirati prvu epizodu, koju je i napisao sa svojim bratom Ivanom Raimiem. Naziva The Golden Arm, u Raimijevoj kratkoj epizodi glume Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel’s) i Travis Fimmel (Vikings), a prati muškarca koji se oženi za ženu sa zlatnim rukom. Nakon što žena umre, njezin muž iskopa njen grob i ukrade zlatnu ruku, samo kako bi se žena vratila iz zagrobnog života kako bi ga progonila.

50 States of Fright će debitirati na Quibi kada platforma započne s radom, 06. travnja 2020. godine.

Druge je zanimalo i ovo...