Supernatural Sezona 15 - stigao Trailer i opaki Poster

Supernatural Sezona 15 – stigao Trailer i opaki Poster

Winchester Braća su spremni za jednu posljednju vožnju u Posteru i Traileru za finalnu 15tu sezonu nadnaravne serije Supernatural. Nadolazeća 15ta i finalna sezona serije Supernatural će pronaći Sama (Jared Padalecki), Deana (Jensen Ackles) i Castiela (Misha Collins) u njihovom najgorem raspoloženju nakon što shvate da njihov stari prijatelj Bog (Rob Benedict) možda nije tako dobroćudan kako su u početku mislili.

Nakon što su ga se odrekli u finalu prošle sezone, braća su ostavljena boriti se s rojem neprijatelja koje su već pobijedili tijekom prošla dva desetljeća i stvari definitivno nisu izgledale dobro za njih. Ackles kaže za Entertainment Weekly, “Mi odmah nastavljamo u sezoni 15 i to je pomalo teška situacija. Oni moraju pobjeći otamo, oni moraju pronaći neko utočište i oni moraju smisliti što dalje.”

Supernatural Sezona 15 - stigao Trailer i opaki Poster

O tome što će učiniti sa svojim Božanskim problemom, to još treba biti odlučeno. “To je, barem kako mi znamo, najjače biće u svemiru i on je protiv nas.” Padalecki dodaje, “Ali mi se također borimo s: Je li Chucky zao, ili se on samo trudi objektivno napisati priču koja je uzbudljiva i kontrolira naše živote?”

S vratima pakla Saša službeno otvorenim, Winchester braća će imati pune ruke posla kroz sljedećih 20 epizoda dok se pripremaju završiti svoj lov i čini se da ćemo vidjeti brojna poznata lica na tom putu. “Postoje specifični likovi s kojima smo se susretali u prošlosti koji će reprizirati svoje uloge. To ne znači nužno da će svi izaći otamo. Iako su vrata otvorena i ljudi izlaze iz pakla, nisu svi tako spremni napustiti brod. To postavlja pitanje ‘zašto’ i drugo ‘kada će?'”

Supernatural Sezona 15 - stigao Trailer i opaki Poster

U Supernatural seriji glume: Jared Padalecki kao Sam Winchester,  Jensen Ackles kao Dean Winchester, Misha Collins kao Castiel, Samantha Smith kao Mary Winchester, Mark Pellegrino kao Lucifer/Nick, Alexander Calvert kao Jack.

Supernatural as vraća u svojoj petnaestoj sezoni na male ekrane 10. listopada 2019. godine, kada počinje njihov kraj.

Trailer petnaeste sezone Supernatural serije:

https://youtu.be/mf-STGkqFRA

Similar Posts