Sotona je stigla u novom trailer za Penny Dreadful: City of Angels

Sotona je stigla u novom trailer za Penny Dreadful: City of Angels

Kada grozno ubojstvo šokira Los Angeles 1938. godine, detektiv Tiago Vega (Daniel Zovatto) i njegov partner Lewis Michener (Nathan Lane) upleću se u epsku priču koja odražava bogatu povijest grada. Nova serija Showtimea Penny Dreadful: City of Angels koja je proglašena “duhovnim potomkom” Penny Dreadful izgleda i osjeća se sasvim drugačije od svog prethodnika, nešto što novi trailer definitivno ispravlja.

Ako smo iskreni jedni prema drugima, siguran sam da je veliki dio tog ispravljanja Natalie Dormer, koja glumi demona koji mijenja oblik, poznat kao Magda. Dormer je Magdu prethodno opisala kao “ukusno, višedimenzionalno uzbuđenje,” “agenta kaosa” koji može “sijati sjeme nereda”. Što se tiče Magdinih planova na Zemlji, glumica je rekla: “ona je u osnovi skeptik prema čovječanstvu. U prvoj epizodi kaže: “Dajem ljudima mogućnost izbora, ali oni ponovno i ponovno izabiru da ih zavedu niže, sebične uloge.”

Evo i službenog sinopsisa Penny Dreadful: City of Angels:

“Duhovni potomak izvorne priče Penny Dreadful postavljen u Londonu iz viktorijanske ere, Penny Dreadful: City of Angels otvara se 1938. godine u Los Angelesu, vremenu i mjestu duboko prepunom socijalne i političke napetosti. Kad grozno ubojstvo šokira grad, detektiv Tiago Vega (Daniel Zovatto) i njegov partner Lewis Michener (Nathan Lane) upleću se u epsku priču koja odražava bogatu povijest Los Angelesa: od izgradnje prve gradske autoceste i njene duboke tradicije meksičko-američkog folklora, do opasnih špijunskih akcija Trećeg Reicha i uspona radijskog evangelizma. Uskoro, Tiago i njegova obitelj sukobljavaju se s moćnim silama koje prijete da ih rastrgnu.”

U seriji još glumi i Brent Spiner kao Capt. Ned Vanderhoff, kapetan policijske stanice u Boyle Heights. On je šef Vege i Lewisa Michenera (Nathan Lane). On je policajac veteran, koji se suočava s velikim pritiskom dok pokušava održavati red u gradu koji se brzo mijenja.

Amy Madigan glumi gospođicu Adelaide Finnister, majku radio-evangelistice sestre Molly (Kerry Bishé). Adelaida upravlja crkvenim financijama i nadgleda njegovu rastuću snagu i doseg u gradu.

Lin Shaye će glumiti Dottie Minter, prijatelja i saveznika Michenera koja je posvećena zaustavljanju napora Trećeg Reicha u Los Angelesu.

U seriju također glume i Adriana Barraza, Jessica Garza, Ethan Peck, Piper Perabo i Johnathan Nieves.

Penny Dreadful: City of Angels dolazi na Showtime 26. travanj ove godine.

Similar Posts