George Miller želi Anya Taylor-Joy za Mad Max spin-off film 'Furiosa'

George Miller želi Anya Taylor-Joy za Mad Max spin-off film ‘Furiosa’

S obzirom na to da je većina filmskih vijesti ovih dana deprimirajuća “odgođene” ili “otkazane” raznolikosti, lijepo je vidjeti da se, čak i ako se rad mora dogoditi na daljinu, posao sklapanja filmova nastavlja. A dobra vijest još je uzbudljivija kada Varietyju spominje da George Miller razmatra glumce za njegov planirani spin-off Mad Maxa, Furiosa, s Anya Taylor-Joy, o kojoj se navodno razmišlja.

U najmanju ruku, Taylor-Joy je putem Skypea imala audiciju za legendarnog redatelja, prigodna opcija koja je brzo postala nova normala za filmaše i glumce koji žele raditi zajedno.

Miller je razvijao nekoliko ideja za još jedan Mad Max film, s barem jednim o glavnom titularnom liku (kojeg glumi Tom Hardy u filmu Fury Road) i Charlize Theroninom Furiosa, koja je bila tako istaknuti dio prošlog filma. Osim toga, on je pravio i film Three Thousand Years Of Longing, s Idris Elba i Tilda Swinton. Taj, kao i većina filmova trenutno, čeka da svijet izađe iz pakla Koron virusa (a na Elbin raspored će posebno utjecati njegova zaraza virusom, s našim željama za što bržim oporavkom).

Što se tiče Furiose, priča također spominje da se Miller nada započeti snimanje 2021. godine. Mi se pridružujemo tim željama.

Similar Posts