The Mummy 4 je trebao vidjeti obračun Brendana Frasera i Mumije Asteka Antonia Banderasa

The Mummy 4 je trebao vidjeti obračun Brendana Frasera i Mumije Asteka Antonia Banderasa

Nedavno smo pisali o tome kako bi se The Mummy i The Mummy Returns zvijezda Brendan Fraser volio vratiti za četvrti dio. A sada nam dolaze vijesti da su postojali planovi za to. Očigledno je da su nakon trećeg dijela, The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, koji je prošao ispod očekivanja na kino blagajnama, iz Universala odlučili da neće nastaviti dalje s četvrtim filmom.

Što je šteta jer je četvrti The Mummy film zvučao odlično i fokusirao bi se na:

“obitelj O’Connell koja se bori protiv mumija Asteka u Južnoj Americi s Antoniom Banderasom kao glavnim negativcem.”

I dok su The Mummy Returns, a pogotovo The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, imali svojih mana, definitivno bi volio vidjeti što su nam imali za pripremiti u četvrtom dijelu s Banderasom u ulozi negativca.

Brendan Fraser, naravno, je glumio u tri Mummy filma. U filmovima, on je glumio glavnog lika serije Ricka O’Connella. U prva dva filma, on se borio protiv Mumije Imhotep, kojeg je glumio Arnold Vosloo i spriječio je njegove pokušaje zauzimanja svijeta i oba filma su bili uspjesi na kino blagajnama. U The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, Rick O’Connell je napustio Egipat kako bi se borio s Jet Lijevim Emperorom i film je bio znatno manje uspješan od prva dva.

Similar Posts