Venom 2 započeo produkciju - Tom Hardy tim povodom objavio sliku

Tom Hardy podijelio potpuno novu sliku sa seta snimanja ‘Venom 2’

Nedugo nakon što je Sony pokrenuo svoj Marvelov Filmski Svemir s financijskim uspjehom filma Venom, studio je najavio nastavak filma predvođenim Tom Hardyjevim anti-herojem. Sada, produkcija na Venom 2 filmu je u tijeku i Tom Hardy je putem svog službenog Instagram profila podijelio novu sliku sa snimanja filma.

Nažalost, ne može se puno vidjeti s ove slike sa snimanja Venom 2. Međutim, daje nam pogled na ekipu koja se čini vrlo zaposlena na setu Venom 2.

Pogledajte ispod sliku koju je Tom Hardy podijelio na svom Instagram profilu sa seta snimanja Venom 2 filma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

V2

Objavu dijeli Tom Hardy (@tomhardy)

Ovog puta redatelj nastavka neće biti Ruben Fleischer. Umjesto njega, u redateljsku stolicu Venom 2 filma će sjesti glumac/redatelj Andy Serkis, koji se nada donijeti svoju viziju ovoj franšizi.

Woody Harrelson se vraća kao glavni negativac Carnage za Venom 2, zajedno s Hardyjem kao Venom/Eddie Brock i Michelle Williams kao Eddiejev ljubavni interes, Anne. Trebala bi im se pridružiti i Naomie Harris koja je u razgovorima da glumi Shriek. Andy Serkis će režirati Venom 2, koji dolazi u kina 02. listopada 2020. godine (nije službeno potvrđeno).

Similar Posts