Novi Scream film navodno u izradi

Novi Scream film navodno u izradi

Nakon četiri filma i tri sezone TV serije, novi Scream film je navodno u razvoju prema Bloody Disgusting. Nema drugih detalja hoće li ovaj film biti nastavak prijašnjih filmova ili će ova nova verzija biti reboot franšize, s obje mogućnosti koje se čine jednako vjerojatnima. Originalni film je izašao 1996. godine i pomogao potpuno oživjeti slasher žanr, zahvaljujući redatelju Wesu Cravenu, scenaristu Kevinu Williamsonu i glumačkoj postavi u to vrijeme rastućih talenata, s tim da su se mnogi od tih glumaca pojavljivali i u nastavcima. Fanovi su se pitali što će se dogoditi s ovom franšizom nakon što je Craven preminuo 2015. godine, jer su oni i dalje uzbuđeni oko te franšize.

Za razliku od mnogih drugih horor franšiza koje su redovito pune promjena ispred i iza kamera, Craven je režirao sva četiri filma, a u svima njima su glumili Neve Campbell, Courteney Cox i David Arquette.

2015. godine, ovaj koncept je prebačen u oblik TV serije za MTV, koja je imala dvije sezone. I dok je priča zapravo bila iznenađujuće dobra i dalje se borila naći gledatelje, s trećem sezonom koja je ponudila potpuno novu radnju naspram prve dvije sezone. Nažalost, treća sezona je imala hrpu zastoja, te je na kraju završila na VH1 ranije ove godine, unatoč tome što je snimljena prije dvije godine.

2018. godine, Campbell je izjavila da, dok ne misli da je nemoguće, njoj je teško zamisliti Scream 5 bez Wesa Cravena. Arquette, s druge strane, misli da bi peti Scream film mogao biti priznanje Cravenu.

Kako budemo saznali nove informacije o petom Scream filmu izvijestit ćemo vas.

Similar Posts