G.I. Joe film izabrao Henry Goldinga kao Snake Eyes

G.I. Joe film izabrao Henry Goldinga kao Snake Eyes

Ovo je bila odlična godina za Henry Goldinga. Prošlog ljeta, Golding je glumio pored Constance Wu i Michelle Yeoh u rekordnom filmu Crazy Rich Asians. Nakon toga je dobio ulogu u Božićnoj romantičnoj komediji Emme Thompson, Last Christmas, nasuprot Game of Thrones mega zvijezdi Emiliji Clarke. Sada, čini se da će Golding napokon dobiti šansu biti lice blockbuster franšize, jer je on izabran za glumiti kultnog G.I. Joe lika Snake Eyes u sljedećem filmu koji će se fokusirati na tu omiljenu akcijsku figuru.

Prema The Hollywood Reporter, Golding je u pregovorima da bude zvijezda u titularnoj ulozi Snake Eyes, prvog solo G.I. Joe filma. Prijašnja dva filma su uključivala Snake Eyes kao lika, ali on je samo bio dio većeg broja likova.

G.I. Joe film izabrao Henry Goldinga kao Snake Eyes

Robert Schwentke, redatelj posljednja dva Divergent filma, će režirati Snake Eyes, prema skripti od Beauty and the Beast scenarista Evana Spiliotopoulos. Film dolazi u kina 2020. godine.

Snake Eyes se pojavio u oba G.I. Joe: The Rise of Cobra u 2009. i G.I. Joe: Retaliation u 2013. godini, a svaki puta ga je glumio Ray Park. Međutim, baš kao i u stripovima, Snake Eyes je nosio masku cijelo vrijeme. Malo je vjerojatno da je to slučaj s Goldingom.

Lik se prvi puta pojavio u 1980tima kao dio ponovnog pokretanja G.I. Joe od Hasbro i Marvel Comics, naziva G.I. Joe: A Real American Hero. Sa svojim pouzdanim vukom ljubimcem Timberom, Snake Eyesu nije trebalo dugo da postane jedan od najpopularnijih junaka u cijeloj franšizi.

Ovaj novi Snake Eyes film navodno priča priču o liku koji je izgubio svog oca i sada traži osvetu pridruživši se klanu Ninji. Vrlo vjerojatno će se više fokusirati na pozadinsku priču Snake Eyesa i njegovu prošlost, a ne toliko na suradnju s G.I. Joe organizacijom. Ako su pametni slijedit će MCU model, samo možda u malo manjoj skali.

Sanke Eyes dolazi u kina 16. listopada 2020. godine.

Similar Posts