Birds of Prey: Prvi pogled na ‘Jester’ Harley Quinn

Birds of Prey: Prvi pogled na ‘Jester’ Harley Quinn

Pogledajte fotografije sa seta DC filma Birds of Prey na kojima vidimo Harley Quinn, koju glumi Margot Robbie, u svom Jester izdanju.

Margot je svoj debi kao Harley Quinn imala u filmu Suicide Squad te je, unatoč dosta lošim ocjenama kompletnog filma, njezin performans bio vrlo hvaljen. DC je zato odlučio Suicide Squad baciti u filmski zaborav tako što će snimiti novi film – The Suicide Squad na kojem trenutno radi James Gunn, ali isto tako, zbog svog vlastitog uspjeha, Margot će ulogu ponoviti u filmu Birds of Prey. Još uvijek nije poznato hoće li se Margot vratiti ulozi u Gunnovom filmu, iako se fanovi lika tome iskreno nadaju.

Birds of Prey pratit će poznatu ekipu heroina koje će se udružiti kako bi spasile djevojčicu od opasnog crime lorda. Uz Margot kao Harley, u glavnim ulogama će se još pojaviti Jurnee Smollett-Bell kao Dinah Lance/Black Canary, Mary Elizabeth Winstead kao Helena Bertinelli/Huntress te Rosie Perez kao Renee Montoya. Uz njih, u filmu će se pojaviti i negativac Black Mask, kojeg će glumiti Ewan McGregor, te Chris Messina kao Victor Zsasz.

U dvije fotografije koje smo dobili sa seta, potvrđeno je sa će se Harley Quinn pojaviti i u svom Jester izdanju, odnosno izdanju koji je istovjetan Harley Quinn iz animirane Batman serije i izdanju koji predstavlja Harley Quinn kao lika sa Joker karte. Iako se film odvija u vrijeme kada je romansa između Harley i njezinog pudin’ Jokera već pukla. Margot smo dosad vidjeli samo na djelić sekunde kada je plesala ja Jokerom u Suicide Squad, ali nismo ju imali prilike takvu vidjeti u akciji. Jester je ipak originalni prikaz lika kako ju je prvi put predstavio autor Paul Dini preko Batman animirane serije u prvoj polovici ‘90ih.

Birds of Prey režira Cathy Yan, a film u kinima očekujemo 7. veljače 2020.

Druge je zanimalo i ovo...