Mark Ruffalo otkrio kako bi on napravio Hulk TV seriju

Avengers: Endgame zvijezda Mark Ruffalo kaže da je dao Marvelu ideju za film o Pametnom Hulku

Avengers: Endgame Mark Ruffalo već je jasno rekao da bi se volio vratiti kao Bruce Banner/The Hulk u nekom obliku, no u novom intervjuu glumac otkriva da je zapravo dao ideju Marvel Studios o pravljenju filma temeljenom na Pametnom Hulku.

Ruffalo je ranije dijelio svoju ideju za još jedan solo Hulk film postavljen između događaja Avengers: Infinity War i Endgame, i dok je razgovarao s Jimmyjem Fallonom, ponovio je želju da istraži kako su Banner i Hulk mogli spojiti svoje ličnosti u cjelini koju on naziva “Bulk.”

“To je trebao biti solo film,” izjavio je Ruffalo kad ga je voditelj Tonight Showa pohvalio kao Pametnog Hulka u finalu Infinity Sage. “To je ono što nudim, zapravo, taj dio vremena… kao kako je Banner postao Bulk?”

Ruffalo je također potvrdio prijašnje izvješće da je u početku bio zabrinut zbog prijave za ulogu Bannera/Hulka u prvom Avengers filmu, ali kolega glumac Robert Downey Jr. uvjerio ga je da preuzme ulogu preko telefona.

Koliko znamo, još uvijek postoje neka pitanja koja sprečavaju Marvel da krene naprijed u solo Hulk avanturu, pa čak i ako studio prihvati Ruffaloovu ideju, film se vjerojatno neće sastaviti još dugo vremena. Očekuje se da će se glumac vratiti kao Green Goliath za Disney+ seriju She-Hulk.

Mišljenja sam da je ovo užasna ideja. Treba pod svaku cijenu završiti s ovim pametnim Hulkom, pa čak iako to znači promjeniti glumca i početi njegovu priču na neki način iz početka. Jedan od najgorih dijelova Endgame filma je upravo taj razvoj lika. Da je tako bilo prvih 5 minuta filma, bilo bi ok i zabavno, ali cijeli film ga ostaviti tako je zaista loše. I to nakon Infinity War filma gdje ga zapravo uopće nije bilo. Hulk je definitivno najveći propust Marvela, a nažalost razlog su filmska prava. Da se od početka moglo ići s njegovim solo filmovima, bilo bi sve to znatno drugačije.

Similar Posts