Trailer: Mission: Impossible - Fallout (2018) - Svijet filma

‘Mission: Impossible 6’ – službeni naziv i kratki sadržaj

Novi nastavak Mission: Impossible je napokon dobio službeni naziv, kao i kratki sadržaj, te poneku sliku. 

Zvijezda franšize Tom Cruise je najavio putem Instagrama da je službeni naziv nadolazećeg filma Mission: Impossible – Fallout. Cruise je također podijelio i novu sliku iz filma, koju smo već objavili na našoj Facebook stranici, gdje visi iz helikoptera.

Njegove postove možete vidjeti u nastavku:

Get ready. #MissionImpossible

Objavu dijeli Tom Cruise (@tomcruise)

Produkcija filma Mission: Impossible – Fallout je započela još u travnju 2016 godine i Cruise je viđen na snimanju još i ovog mjeseca. Snimanje se odvijalo u Paris, London, India i New Zealand s IMAX 3D kamerama.

Evo i službene kratke priče Mission: Impossible – Fallout:

“Najbolje namjere često se vraćaju da vas progone. MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT nalazi Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov IMF tim (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zajedno s nekim poznatim saveznicima (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) u utrci s vremenom, nakon što je misija otišla u krivo. Henry Cavill, Angela Bassett i Vanessa Kirby se također priključuju dinamičnoj ekipi, s filmašem povratnikom Christopher McQuarrie.”

Redatelj filma je Christopher McQuarrie, a zvijezde filma Mission: Impossible – Fallout su Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Simon Pegg, Michelle Monaghan, Alec Baldwin, Sean Harris, Vanessa Kirby, Henry Cavill, Sian Brooke, Frederick Schmidt i Angela Bassett.

Mission: Impossible – Fallout dolazi u kina 27. srpnja 2018 godine.

Similar Posts