Uskoro započinje snimanje na World War Z nastavku

Uskoro započinje snimanje na World War Z nastavku

Nakon godina glasina oko početka produkcije i datuma izlaska, uskoro započinje snimanje na World War Z nastavku, koji je sada dobio i svoj radni naziv. 
Prema Production Weekly, snimanje na World War Z nastavku, pod radnim nazivom “Maximillian,” treba započeti ovog ožujka, a snimat će se na Tajlandu, Španjolskoj i Atlanti, Georgia.

Jedna od posljednjih informacija koje su fanovi dobili o filmu došla je prošlog listopada od producenata, s Dede Gardner koji je tvrdio: “Počinjemo snimati u lipnju. Što više trebate znati? Brad Pitt je Jerry Lane. On se vratio. David Fincherova režija.

Što se tiče scenarija, dodao je Jeremy Kleiner, “Dennis Kelly, nevjerojatan pisac, napisao je Utopiju, Matildu, radimo na gomili stvari s njim. Još uvijek radimo na scenariju, ali on je učinio nevjerojatan posao. Mislimo da će biti sjajno.

Novi će film režirati David Fincher i zvijezda Brad Pitt.

Uskoro započinje snimanje na World War Z nastavku

Prije dolaska Finchera da režira film, redatelj Jurassic World: Fallen Kingdom J.A. Bayona je trebao režirati, iako su ti planovi naposljetku propali.

“Radili smo na tom projektu oko godinu dana, i imali smo sjajnu ideju”, Bayona je prethodno detaljno pojasnio za Den of Geek. “Bili smo vrlo uzbuđeni. Dizajnirali smo sjajne scene i bili smo jako uzbuđeni zbog smjera u kojem smo išli s filmom, ali nekako nismo pronašli način da sve to povežemo. ”

“Bio je trenutak u kojem smo trebali započeti s produkcijom i ja nisam bio spreman”, dodao je. “Rekao sam im:” Slušajte, ja nisam pravi momak za ovo. Vjerojatno postoji još jedan tip koji se može pobrinuti za to tako da film neće biti povrijeđen, “pa sam odlučio izaći iz projekta.”

Unatoč tome što su zombiji posljednjih godina bili jedan od uzbudljivijih podvrsta horora, franšiza je doživjela nebrojene poremećaje u razvoju.

Na temelju istoimenog romana Maxa Brooksa, proizvodnja na adaptaciji započela je 2011. s proračunom od 125 milijuna dolara. Planirano finale filma zahtijevalo je veliku paletu vatrenog oružja, koje su vlasti u Budimpešti zaplijenile nakon što proizvodnja nije propisno proglasila rekvizite lokalnoj vlasti, što je rezultiralo odgodom filma u sljedećoj godini.

Ko-kreator serije Lost, Damon Lindelof, bio je prisiljen ponovno napisati treći čin filma 2012. godine, samo da bi napustio projekt prije pisanja kraja. Redatelj filma Cabin in the Woods, Drew Goddard, tada je zakoračio kako bi dovršio pisanje filma, iako je njegov novi završetak zahtijevao gotovo 40 minuta novih snimaka kako bi se stvorila kohezivnija pripovijest.

Nakon svih ponovljenih snimanja, produkcijski proračun završio je na gotovo 200 milijuna dolara. Film je trebao krenuti u kina u prosincu 2012., a konačno je objavljen u ljeto 2013. Unatoč svim tim počecima, prestancima i izmjenama, film je zaradio 540 milijuna dolara širom svijeta, što ga je učinilo uspješnim.

Pratite detalje o nastavku World War Z nastavka.

Druge je zanimalo i ovo...