Marvelova fanovska Teorija otkriva Tajni Sastojak Super Soldier Seruma Kapetana Amerike

Marvelova fanovska Teorija otkriva Tajni Sastojak Super Soldier Seruma Kapetana Amerike

Nova fanovska teorija povezuje Super Soldier Serum Kapetana Amerike s Chris Hemsworthovim Thorom.

Rijetki fanovi trebaju podsjetnik da je Steve Rogers pretvoren u Kapetana Ameriku uz pomoć Super Soldier Seruma kojeg je proizveo Dr. Abraham Erskine. Naravno, kao što je Erskine objasnio u prvom Captain America filmu, serum je trebao više od fizičkih sposobnosti kako bi radio na nekome i Steve Rogers se pokazao dovoljno dostojnim primi moći koje su mu darovane u tom procesu.

Međutim, Reddit korisnik vjeruje da bi tu mogao biti specifični razlog zašto serum zahtjeva vrijednog lika i to je povezano s Chris Hemsworthovim Thorom. Kao što se fanovi vjerojatno sjećaju, Odin je jednom bacio Thora na Zemlju zbog njegovog nepromišljenog ponašanja i u suštini bacio čini na Mjölnir kako bi osigurao da Bog Grmljavine može koristiti čekić tek kada ponovno postane vrijedan.

Marvelova fanovska Teorija otkriva Tajni Sastojak Super Soldier Seruma Kapetana Amerike

Fanovska teorija sugerira da je Dr. Erskine mogao pronaći tu istu magiji dok je radio za Red Skulla, koji je poznat po svojoj opsjednutosti mitovima i mitskim objektima. Prema tome, Reddit korisnik vjeruje da je Dr. Erskine mogao pojačati Super Soldier Serum s istom magijom koja se nalazi na Thorovom čekiću Mjölniru, kako bi osigurao da se individue poput Red Skulla ne mogu koristiti njome, nego samo netko tko je vrijedan, netko poput Steve Rogersa/Captain Americe, bi mogao dobiti te moći.

Sada, ovaj pokušaj povezivanja Kapetana Amerike i Thora je malo nategnut, što čak i teorist priznaje (“da, teorija je tanka poput papira… ali ne znam, ona odgovara za mene”). Međutim, to je vrlo zanimljiva logika za praćenje, te bi definitivno produbila kontekst iza toga kako je Captain America uspio podići Mjölnir i borio se protiv Thanosa u Avengers: Endgame.

Što mislite o ovoj teoriji? Cijelu ju možete pročitati u nastavku.

The secret ingredient to the Super Soldier Serum is being “Worthy” from r/FanTheories

Similar Posts