Titans

‘Titans’ Sezona 2 Slika sa Seta otkriva Brentona Thwaitesa kao Nightwinga

Nova slika sa seta druge sezone serije Titans daje nam novi pogled na Dick Grayson glumca Brentona Thwaitesa obučenog kao Nightwinga.

Ranije ovog mjeseca, zvijezda Titansa Minka Kelly je slučajno otkrila Brentona Thwaitesa u punom kostimu kao Nightwing u videu koji je podijelila u svojoj Instagram priči. Sada, Reddit korisnik “Canadian_Dracula” je podijelio novu sliku sa seta DC Universe serije, dajući fanovima novi pogled na Brentona Thwaitesa kao Nightwinga.

Slika sa seta prikazuje Brentona Thwaitesa kao Nightwinga pored Anne Diop kao Starfire, Alana Ritchsona kao Hawk, Minku Kelly kao Dove i Chelsea T. Zhang kao Ravager. Superboy glumac Joshua Orpin je također bio prisutan tijekom snimanja. Dok slika otkriva samo leđa Nightwingovog kostima, očigledno je da je odijelo inspirirano likovima Rebirth izgledom.

Možete vidjeti sliku Titans zvijezde Brentona Thwaitesa kao Nightwinga ispod.

Walked by a shoot. Nightwing and Superboy were there in costume! from r/TitansTV

Brenton Thwaites će se vratiti kao Dići Grayson u sljedećoj epizodi Titans sezone 2, naziva “Ghost”.

Zvijezde serije su Brenton Thwaites kao Richard “Dick” Grayson / Robin, Anna Diop kao Koriand’r / Starfire, Teagan Croft kao Rachel Roth / Raven i Ryan Potter kao Garfield “Gar” Logan / Beast Boy. Serija je dodala nekoliko novih glumaca, među kojima su Joshua Orpin i Esai Morales koji glume Superboyja i Deathstrokea, dok su se Chella Man i Chelsea Zhang također pridružili Titansima kao djeca Deathstrokea. Natalie Gumede će glumiti Mercy Graves i Game of Thrones zvijezda Iain Glen će biti Bruce Wayne, a.k.a. Batman.

Što mislite? Radujte li se vidjeti  Brenton Thwaites kao Nightwinga u drugoj sezoni serije Titans?

Druge je zanimalo i ovo...