Nova serija prema knjizi George R.R. Martina!

Nova serija prema knjizi George R.R. Martina!

Syfy se obvezao napraviti novu seriju prema knjizi George R.R. Martina, ‘Nightflyers’.

Znali smo da je Syfy zainteresiran za pilot serije  prema George R.R. Martinovoj knjizi ‘Nightflyers‘, a sada su i potvrdili da su se službeno obvezali napraviti seriju. Možete samo zamisliti kako se nadaju iz Syfy da će serija gledateljima biti jednako interesantna kao HBO, Game of Thrones. Pilot je bio naručen već u lipnju, a s obzirom na to da je serija sada već potvrđena, vjerojatno je vrlo dobro prošao.

Nova serija prema knjizi George R.R. Martina!
Nightflyers

Kreator pilota je Jeff Buhler (‘Midnight Meat Train’) i Doug Liam i oni će biti jedni od glavnih kreatora serije. Martin neće biti uključen u seriju jer je previše zaposlen drugim projektima i pisanjem. Ova serija bi mogla biti odličan spoj horora i znanstvene fantastike, ako to mreža uspije dobro napraviti, a ne otkazati ju nakon prve sezone, kao neke serije poput ‘Blood Drive.’

Knjiga ‘Nightflyers’, prvi puta objavljena 1980 u ‘Analog Science Fiction and Fact’, prati grupu znanstvenika koji su na misiji na kraju našeg sunčevog sustava. Njihov cilj je da uspostave vezu s izvanzemaljskom rasom imena Volcryn, ali već kada krenu, stvari nisu sasvim normalne. Kapetan se većinom drži postrane, a na brodu je i snažan vidovnjak, koji je u ranoj fazi sloma živaca, što svi pretpostavljaju da znači da je dolazak Volcryn neizbježan.

U 80′ je bio i film rađen prema knjizi, koji nikako nije bio dobra preporuka za knjigu, nadamo se da ćemo ovog puta dobiti bolju ekranizaciju.

S obzirom na to da su sada otkazali ‘Dark Matter’, možda se nadaju ovom serijom upotpuniti rupu.

Dali mislite da će serija uspjeti poput ‘The Expanse’ ili ’12 Monkeys’, ili mislite da je ova serija osuđena na propast?

Similar Posts