Nova 'Star Trek: Strange New Worlds' spin-off serija najavljena

Nova ‘Star Trek: Strange New Worlds’ spin-off serija najavljena

Captain Pikeova putovanja će se nastaviti u Star Trek: Strange New Worlds na CBS All Access. CBS All Access je objavio da Star Trek: Discovery spinoff ide direktno u seriju.

Serija će pratiti Christophera Pikea i ostatak U.S.S. Enterprise ekipe u desetljeću prije originalne televizijske serije Star Trek. Nova serija je ona koju obožavatelji traže od kada je druga sezona serije Star Trek: Discovery izašla. Anson Mount (The Virtuoso, Hell on Wheels) vraća se kao Captain Christopher Pike. Rebecca Romijn (X-Men, Ugly Betty) će reprizirati svoju ulogu kao Number One. Ethan Peck (Good Morning, Midnight; Penny Dreadful: City of Angels) se vraća kao Science Officer Spock.

Akiva Goldsman je napisao premijernu epizodu serije Star Trek: Strange New Worlds, prema priči koju je napisao zajedno s Alexom Kurtzmanom i Jenny Lumet. Goldsman, Kurtzman i Lumet su i izvršni producenti serije. Henry Alonso Myers, Heather Kadin, Rod Roddenberry i Trevor Roth su također izvršni producenti.

Star Trek: Strange New Worlds se pridružuje brzo rastućoj liniji originalnih Star Trek serija pravljenih za CBS All Access. Ta streaming platforma je započela 2017. godine serijom Star Trek with Star Trek: Discovery koja se vraća u svojoj trećoj sezoni kasnije ove godine. Star Trek: Picard je imao debi ovog siječnja, a CBS je tu seriju obnovio za drugu sezonu već prije početka prikazivanja. Još od poznatoga dolazi Star Trek: Lower Decks, animirana serija za odrasle, te serija temeljena na Section 31. Uz to, dolazi i animirana Star Trek serija za mlađu publiku.

Similar Posts