Game of Thrones posljednja sezona će potrošiti dosta vremena na vezu Jon i Dany

Game of Thrones posljednja sezona će potrošiti dosta vremena na vezu Jon i Dany

Na kraju sedme sezona serije Game of Thrones, epska HBO serija je potvrdila fanovske zavjere da je Jon Snow definitivno sin Lyanne Stark i Rhaegara Targaryena, što mu daje pravo da sjedi na Iron Throne. To također znači da je on nećak od Daenerys Targaryen, što bi bila potpuno normalna stvar, da on i Dany nisu upravo u tom trenutku otkrivanja odlazili zajedno u krevet (ne spavati). I dok je ova veza malo previše tabu u očima gledatelja, Jon i Dany su i dalje nevini u svojim djelima s obzirom na to da ne znaju da su krvno povezani. Pa, barem za sada.

Game of Thrones posljednja sezona će potrošiti dosta vremena na vezu Jon i Dany

Posljednja sezona serije počinje ovog vikenda, a kako mnogi fanovi očekuju, dobar dio posljednjih šest epizoda će se fokusirati na međusobne odnose između Jona i Dany. Njih dvoje su izgradili ljubavni priču, bez obzira na to što oboje imaju pravo na prijestolje. Što se događa kad konačno dođe vrijeme da odlučimo tko bi trebao sjediti na njemu? Kako će reagirati kad saznaju za Jonovo podrijetlo?

Na ta ćemo pitanja sigurno dobiti odgovore u posljednjoj sezoni. Tijekom nedavnog intervjua za EW, showrunneri David Benioff i Dan Weiss su upitani čemu se raduju u osmoj sezoni, a oni su onda potvrdili da će međusobni odnosi između Jona i Dany imati dosta vremena na zaslonima.

Game of Thrones posljednja sezona će potrošiti dosta vremena na vezu Jon i Dany

“Jon i Dany su očigledno zajedno sada,” Weiss je rekao. “Mi nismo imali puno vremena, ili išta vremena, istražiti te odnose kao pravu vezu u sedmoj sezoni. Na kraju je došlo do ostvarenja. Bilo je jako zabavno pisati kako se njih dvoje upoznaju, a sada je tu nova vrsta veze između njih dvoje. A ovdje su oni zajedno od samog početka.”

Kako smo vidjeli u finalu sedme sezone, Bran i Sam znaju istinu od Jonovim roditeljima, tako da je razumno da će mu reći prije ili kasnije. Tko zna što će se dogoditi kada napokon sazna tko su mu pravi roditelji.

Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, IGRA PRIJESTOLJA epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena u zemlju Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

Game of Thrones se vraća u svojoj posljednjoj sezoni 14. travnja 2019. godine.

Similar Posts