Shazam 2 već u razvoju!

Shazam 2 već u razvoju!

Shazam 2 je već u izradi jer je Warner Bros. angažirao Henryja Gaydena, koji je napisao skriptu za prvi film, kako bi isto učinio i za drugi. Shazam je prošlog vikenda došao u kina i nastavio dobre rezultate DC filmskog svemira na kino blagajnama. Tijekom Zack Snyderove ere, koja je započela filmom Man of Steel i grubo završila njegovim odlaskom s filma Justice League, stvari su izgledale mračno, na više načina, za DC svemir. Ali sada, stvari izgledaju bolje i studio ne gubi vrijeme, te gura svoje hit filmove naprijed.

Prema novom izvještaju, Henry Gayden će se vratiti pisati skriptu za Shazam 2. Nema trenutno dostupnih detalja o priči filma, niti je jasno kada će početi raditi na skripti, ako već nije. Međutim to pokazuje samouvjerenost studia u ovu franšizu. Prethodno, Warner Bros. je najavio hrpu projekata koji nikada nisu zaživjeli i vjerojatno nikada neće u pokušaju da stignu Marvel. Sada su se odlučili za drugi pristup i ići korak po korak, fokusirajući se puno više na individualne priče.

Shazam 2 već u razvoju!

Iako to studio još nije potvrdio, ovaj izvještaj pretpostavlja da će se David F. Sandberg vratiti u redateljskoj stolici. Sandberg je prije poznat po svom radu u horor žanru, filmovima poput Lights Out i  Annabelle: Creation. Ali ti uspjesi koje su filmovi imali, kritički i komercijalni, su mu omogućili posao na Shazamu. Očekuje se da se i cijela glumačka postava vrati, uključujući Zachary Levia, koji glumi heroja iz naslova i Asher Angel, koji glumi mladog Billy Batsona koji se pretvara u titularnog heroja.

Shazam je otvorio na kino blagajnama s odličnih $159 milijuna diljem svijeta, od čega je $53 milijuna na domaćem tržištu, što ga je bez problema smjestilo na prvo mjesto. Također je važno za dodati da je kritički film fantastično prihvaćen, pa tako film ima čak 91% ocjenu kritike na Rotten Tomatoes. To prati stope Aquamana koji je skupio više od $1.1 milijarde na kino blagajnama. Iako taj film nije tako dobro prošao kod kritičara.

Dwayne Johnson kaže da 'Black Adam' započinje snimanje za približno godinu dana

Nedavno smo pisali o tome da bi Dwayne Johnson mogao započeti snimanje na Black Adam filmu iduće godine. Ovisno o tome hoće li se to dogoditi ili ne, te ovisno o tome koliko brzo studio ovaj nastavak pogura u izradu, mi bi mogli gledati kako se Shazam sukobi sa svojim najvećim neprijateljem u Shazam 2, ako imamo sreće. U svakom slučaju, čini se kako je DCEU definitivno okrenuo stvari na bolje nakon Justice League filma. Sljedeće im u kina stiže solo Joker film s Joaquin Phoenixom, koji dolazi u kina u listopadu, s Birds of Prey i Wonder Woman 1984 koji dolaze u kina 2020. godine.

Druge je zanimalo i ovo...