Dwayne Johnson kaže da ‘Black Adam’ započinje snimanje za približno godinu dana

Shazam! je u kinima tek nekih tjedan dana, a fanove već sada zanima što novo DC prošireni svemir filmova ima u rukavu sljedeće – Black Adam! Na svu sreću, čini se kako će jedan spin-off film započeti snimanje prije nego se očekivalo. Dwayne Johnson, koji je bio producent filma Shazam!, nedavno se putem Instagram profila zahvalio fanovima na uspjehu filma Shazam! U tom procesu, Johnson se dotakao dugo očekivanog projekta Black Adam, te je dao naslutiti da bi taj solo film trebao započeti snimanje u idućih godinu dana:

“Za one koji znaju stripove i mitologiju Shazama, Shazam je povezan s Black Adamom.” Johnson je objasnio u videu. “Black Adam je antiheroj ili negativac, kojeg ne mogu čekati da glumim. Ja to razvijam, i to je već u mojoj DNA, više od deset godina. Mi bi to trebali započeti snimati unutar godinu dana. Ja sam vrlo uzbuđen oko toga.”

Johnson je također ponovio kako je uzbuđen što će igrati ulogu, navodeći da njegov prikaz Black Adama se neće ustručavati u ničemu.

“Ne mogu čekati glumiti Black Adama,” Johnson je otkrio, “zato što će oni svi biti razbijeni kada ja budem glumio Black Adama. Taj dan obračuna dolazi svima.”

Mogućnost da Johnson glumi Black Adama je prethodila većini DCEU filmova, s fanovima željnim vidjeti na koji način će lik napravi svoj debi. I dok je Black Adam faktor u Shazam! na iznenađujuć način, njegov solo pothvat je nešto potpuno drugo, s najnovijom verzijom skripta za koju se priča da uključuje i likove kao što su Hawkman i Stargirl.

“Black Adam se definitivno događa,” producent Hiram Garcia je rekao prošle godine. “Mi smo zapravo vrlo duboko u skripti trenutno, koja trenutno ide vrlo dobro. Ja sam vrlo uzbuđen oko priče koju smo smislili. Gledajte, ja sam oduvijek bio veliki stripovski fan. Ja sam oduvijek imao taj san, Ja sam oduvijek htio – Znate, vi uvijek imate te ciljeve kao, ‘Jednog dana ja bi volio napraviti ovo i ono,’ a pravljenje superherojskog filma je oduvijek bio jedan od mojih snova. Vi znate da imate rog živućeg superheroja u Dwayne Johnsonu, tako da sam ja uvijek razmišljao koji bi bio savršen lik za njega, njegov izgled, njegovu građu i njegov stav.”

Jeste li uzbuđeni oko nadolazećeg Black Adam filma s Dwayne ‘The Rock’ Johnsonom? Sigurno nakon uspjeha filmova Aquaman i Shazam! ne ćudi što DC želi još više proširiti svoj svijet superheroja, a tko je veći superheroj od samog The Rocka?!

Similar Posts