Hugh Jackman izjavljuje hoće li se vratiti kao Wolverine u Avengers 4 - Svijet filma

Hugh Jackman izjavljuje hoće li se vratiti kao Wolverine u Avengers 4

Jučer smo objavili vijesti da kruže glasine oko toga da se Hugh Jackman, moguće, vrača kao Wolverine u Avengers 4, a sada imamo njegovu novu izjavu po tom pitanju. Disney i Fox pregovori će uskoro biti završeni i gotovo je sigurno da će Disney kupiti Fox, a time i X-Men filmsku franšizu, a sada kada se to približava kraju mnogi spekuliraju hoće li se Hugh Jackman vratiti još jednom u ulozi Wolverine.

Jučer smo pisali da nekoliko izvora, uključujući Ain’t it Cool News, tvrdi da je dogovor pao i da je Jackman spreman se vratiti. U prilog tome zašto bi se Jackman vratio u ulogu Wolverine ide to, što je glumac izjavio da bi se vrati u ulogu samo ako njegov lik bude u The Avengers filmu. Hugh Jackman je točno ovo izjavio “The Avengers bi bili preveliki za odbiti.”

Hugh Jackman izjavljuje hoće li se vratiti kao Wolverine u Avengers 4

A sada vam donosimo što je sam glumac izjavio tijekom njegove promocije nadolazećeg filma The Greatest Showman, za Collider:

“Interesantno je zato što sam cijelih 17 godina mislio kako bi to bilo odlično, ja bi volio vidjeti, posebno, Iron Man i Hulk i Wolverine zajedno. I svaki puta kada bi vidio Avengers film vidio sam i Wolverine u sredini svega toga kako ih udara po glavama. Ali bilo je kao, “Pa, to se neće dogoditi,” i bilo je vrlo interesantno kada sam prvi puta vidio naslovnice o mogućem spajanju – to je bila samo mogućnost i tko zna što će se dogoditi, očito – rekao sam si, “Čekaj!” Ali mislim, nažalost, da je taj brod otplovio za mene, ali za nekoga drugoga, ja bi zaista volio vidjeti Wolverine tamo.”

Ako do spajanja dođe (što je praktički gotovo), bit će vrlo žalosno da se to dogodilo upravo kada je Hugh Jackman odlučio da više neće glumiti Wolverina, jednog od najdugovječnijih glumaca superheroja svih vremena, uz to savršenog glumca za tu ulogu.

Ipak, čak i nakon ove izjave, ne čini se tako odlučan da ga se ne bi moglo nagovoriti, barem na kratku cameo ulogu, jer sigurno je da će se svi ili gotovo svi X-Men glumci ponovno birati, ali možda na kratko kao Old Man Logan ili nešto slično, prije nego upoznaju nekog novog, mlađeg glumca, koji ima zaista velike cipele za ispuniti.

Similar Posts