10 odličnih Filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb - Svijet filma

10 odličnih Filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb (2 dio)

IMDb je jedna od najpoznatijih i najčešće korištenih baza podataka za filmske preporuke. Nažalost njen sistem nije uvijek bez ‘greške’, jer se većinom filmovi ispod ocijene 7 smatraju prosječnima. U ovom, novom članku vam donosimo 10 odličnih filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb.

Ovo je drugi takav članak (prvi možete pogledati ovdje), a povremeno ćemo ih objavljivati još, kako bi vam donijeli još takvih, po IMDb prosječnih filmova, koji su zapravo sve samo ne prosječni. U ovom popisu ima za svakoga po nešto.

What Happened to Monday (2017)

Recenzija: What Happened to Monday (2017)

What Happened to Monday (u Francuskoj se zove Seven Sisters) je distopijski, znanstveno-fantastični, triler film, scenarista Max Botkin i Kerry Williamson, redatelja Tommy Wirkola, a zvijezde filma su Noomi Rapace, Glenn Close i Willem Dafoe.

U svijetu u kojem su obitelji ograničene na jedno dijete zbog prekomjerne populacije, identične sedmorke moraju izbjeći stavljanje u dugoročni san od strane vlasti i opasne borbe, dok istražuju nestanak jedne od svojih.

Ace Ventura: Pet Detective (1994)

10 odličnih Filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb (2 dio)

Ace Ventura: Pet Detective je komedija film iz 1994 godine, redatelja Tom Shadyac, scenarista Jack Bernstein i Jack Bernstein, a zvijezde filma su Jim Carrey, Courteney Cox, Sean Young.

Glupavi detektiv koji se specijalizirao za životinje ide u potragu za nestalom maskotom Miami Dolphinsa.

Basic Instinct (1992)

10 odličnih Filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb (2 dio)

Basic Instinct je Američko-Francuski triler iz 1992 godine, redatelja Paula Verhoevena. Glavne uloge tumače Michael Douglas i Sharon Stone.

Film prikazuje detektive Odjela za umorstva iz San Francisca, Nicka Currana (Michael Douglas) i Gusa Morana (George Dzundza) koji istražuju slučaj ubojstva rock pjevača Johnnyja Boza, kojeg je tijekom seksualnog odnosa šiljkom za led ubila nepoznata žena. Boz je bio u vezi s književnicom Catherine Tramell (Sharon Stone), autoricom romana u kojem rock pjevača šiljkom za led ubija njegova djevojka, zbog čega ta lijepa i zavodljiva žena postaje glavna osumnjičena. Nick uporno pokušava saznati tko je ubojica, a tijekom istrage upušta se i u vezu s Catherine, koja upravo piše novi roman u kojem je glavni lik detektiv koji se zaljubi u krivu ženu koja ga ubije. U istrazi mu pomaže lijepa psihologinja dr. Beth Garner (Jeanne Tripplehorn), stručnjakinja za sociopatsko ponašanje.

Flight of the Navigator (1986)

Flight of the Navigator (1986)

Flight of the Navigator je Američki znanstveno-fantastično avanturistički film iz 1986 godine, redatelja Randal Kleiser, scenarista Mark H. Baker i Michael Burton, a u filmu glume Joey Cramer, Paul Reubens, Cliff De Young.

U 1978, dječak putuje 8 godina u budućnost i ima avanturu s inteligentnim izvanzemaljskim brodom.

Conan the Barbarian (1982)

10 odličnih Filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb (2 dio)

Conan the Barbarian Američki je fantastični pustolovni film Johna Miliusa iz 1982. godine, koji govori o odrastanju Conana Cimmerijanca u mističnom svijetu mačeva i čarobnjaštva.

Film, koji je približna adaptacija istoimenog stripa Roberta E. Howarda, režirao je John Milius. “Conan” je proslavio Arnolda Schwarzeneggera i postao poprilično uspješan, polučivši nastavak.

Similar Posts