Avengers: Endgame redatelji i Robert Downey Jr. kažu da bi opet mogli raditi u MCU

Avengers: Endgame redatelji i Robert Downey Jr. kažu da bi opet mogli raditi u MCU

Tijekom nedavnih komentara uživo za Avengers: Endgame koji su se održavali na Instagram Live, redatelji Joe i Anthony Russo su uveli Iron Man glumca Robert Downey Jr. kao specijalnog gosta. Dok su tvorci filma već podijelili svoja razmišljanja o tome što će trebati da se Tony Stark vrati u Marvelov Filmski Svemir, tijekom ove razmjene to su još direktnije priznali.

“Rekao bih da se osjeća kao da odlazite u ljetni kamp, ​​a zatim vam ga uzmu, jer nam je jako zabavno raditi na tim stvarima”, rekao je Joe s obzirom na to da je proveo toliko vremena radeći u ovom zajedničkom svijetu za Marvel Studios. “Svi se jako zabavljaju. Stvarno se približite drugima i onda vam nedostaje. Možda ćemo to morati ponoviti neki dan.”

Evo gdje stvari postaju stvarno zanimljive, a čemu fanovi i danas razgovaraju. Downey je redatelju odgovorio: “Ljudi, oni će nas pomaknuti prema onome što žele.”

Njegovi su komentari neosporno nejasni, ali postoje nagađanja da je ovo zadirkivanje ono koje bi mogli vratiti Iron Mana na veliko platno. S obzirom na to da su braća Russo izrazila interes da pomognu filmu Secret Wars jednog dana, definitivno je moguće da bi se takva priča mogla iskoristiti za povratak Tonyja Starka u jednu zadnju avanturu.

Što vi mislite?

Similar Posts