Trailer: Snowpiercer (2019-)

Trailer: Snowpiercer (2020-)

Stigao je novi službeni trailer za nadolazeću distopijsku seriju Snowpiercer u kojoj glavnu ulogu ima Jennifer Connelly.

Datum izlaska serije Snowpiercer:

17. svibanj 2020.

Žanr serije:

Akcija, drama, sci-fi

Kreator:

Graeme Manson

Glumci:

Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner

Radnja ukratko:

Postavljen više od sedam godina nakon što je svijet postao smrznuta pustoš, Snowpiercer se usredotočuje na ostatke čovječanstva, koje nastanjuju ogroman vlak koji se stalno kreće i kruži oko svijeta.

Trailer: Snowpiercer (2020-)

Snowpiercer je nadolazeća Američka distopijska triler serija koja će se prikazivati na TBSu u proljeće 2020. godine. Bazirana je na Južno Korejsko/Češkom filmu istog imena iz 2013. godine, kao i na grafičkoj noveli Le Transperceneige iz 1982. godine prema kojoj je film adaptiran, od Jacques Lob, Benjamin Legrand i Jean-Marc Rochette.

Grafički roman La Transperceneige zaradio je strastvenu pratnju tijekom godina, pomažući utrti put za adaptaciju Snowpiercera u akcijskom filmu uživo u 2013. godini. U filmu su glumili Chris Evans i Tilda Swinton, a redatelj filma je Bong Joon-ho. Film je još više povećao fanovsku zajednicu Snowpiercer franšize. Prenijeti ovu naraciju u TV seriju se pokazalo znatno većim problemom, s adaptacijom koja je prolazila kroz razne filmaše i mreže tijekom svog razvoja, zbog čega su se fanovi zabrinuli hoće li ikada serija i zaživjeti na malim ekranima.

Ova serija, je reboot filmskog kontinuiteta, te prati putnike na Snowpierceru, gigantskom vlaku koji se stalno kreće i kruži oko svijeta, noseći ostatke čovječanstva sedam godina nakon što svijet postane zamrznuta pustoš. Snowpiercer dovodi u pitanje klasno ratovanje, društvenu nepravdu i politiku preživljavanja.

Daveed Diggs i  Jennifer Connelly glume u seriji Snowpiercer, zajedno s Mickey Sumner, Annalise Basso, Sasha Frolova, Alison Wright, Benjamin Haigh, Roberto Urbina, Katie McGuinness, Susan Park, Lena Hall, Sheila Vand, Sam Otto, Iddo Goldberg i Jaylin Fletcher.

Serija Snowpiercer izlazi 17. svibnja 2020. godine.

Trailer serije Snowpiercer:

Similar Posts