Trailer: Orange Is the New Black - Sezona 7

Trailer: Orange Is the New Black – Sezona 7

Stigao je prvi službeni trailer za sedmu i posljednju sezonu Netflixove serije Orange Is the New Black!

Datum izlaska serije sedme sezone serije:

26. srpanj 2019.

Žanr serije:

Komedija, krimi, drama

Kreator:

Jenji Kohan

Glumci:

Taylor Schilling, Danielle Brooks, Taryn Manning

Radnja ukratko:

Osuđena za desetljeće stari zločin prenošenja novca za drogu bivšoj djevojci, Piper Chapman, koja se ponaša u skladu sa zakonima, osuđena je na godinu i pol dana iza rešetaka kako bi se suočila s realnošću kakav zatvor koji stvarno mijenja život može biti.

Trailer: Orange Is the New Black - Sezona 7

”The animals, the animals, trapped, trapped, trapped, ‘till the cage is full.”

Čini se da je kavez sada napokon full jer nam se ovog ljeta, točnije rečeno, 26. srpnja ove godine vraćaju Piper, Alex, Suzanne i ostalo društvo iz Litchfield kaznionice u sedmoj i finalnoj sezoni ove serije koja ima i titulu najgledanije Netflixove originalne serije. Serija je ktome bila nominirana i za čak šest Zlatnih Globusa te je još pokupila brojne nominacije za Emmya u raznim kategorijama tijekom svojeg prikazivanja.

Prošle sezone smo vidjeli kako se likovi nose u maksimalno osiguranom odjelu zatvora, a Piper je na kraju sezone konačno puštena na slobodu, dok se svaki od ostalih likova mora nositi s nekim svojim problemima. Iako je šesta sezona završila happy endom za Piper i Alex. Biti će zanimljivo vidjeti kako će zadnja sezona izgledati jer Piper je na slobodi, a Alex je još uvijek u zatvoru.

Trailer serije Orange Is the New Black:

Similar Posts