Stigao je Trailer za Šestu i Posljednju Sezonu Serije 'Vikings' i Datum Izlaska

Stigao je Trailer za Šestu i Posljednju Sezonu Serije ‘Vikings’ i Datum Izlaska

Serija Vikings se vraća na History u svojoj šestoj i posljednjoj sezoni ovog prosinca. History je najavio da će ova posljednja sezona započeti s prikazivanjem 04. prosinca dvo-satnom duplom epizodom. Radujete li se povratku epske serije Vikings?

Datum izlaska šeste sezone serije Vikings:

04. prosinac 2019.

Žanr:

Akcija, drama, povijesni

Kreator:

Michael Hirst

Glumci:

Gustaf Skarsgård, Katheryn Winnick, Alexander Ludwig

Radnja ukratko:

Svijet Vikinga oživljen je kroz putovanja Ragnara Lothbroka, prvog Vikinga koji izlazi iz norveške legende, na stranice povijesti – čovjeka na rubu mitova.

Stigao je Trailer za Šestu i Posljednju Sezonu Serije 'Vikings' i Datum Izlaska

U siječnju 2019. godine, najavljeno je da će šesta sezona serije Vikings biti i njezina posljednja. Ova 20-epizodna sezona je najavljena već prije početka pete sezone, 12. rujna 2017. godine.

Ruski glumac Danila Kozlovsky će se pridružiti seriji u šestoj sezoni, kao Oleg of Novgorod, Varjaz iz 10. stoljeća (istočno Europski Vikinzi) vođa Rus ljudi. Katheryn Winnick, koja glumi Lagerthu, će režirati epizodu u ovoj sezoni.

Šesta sezona serije Vikings započinje dvo-satnom duplom epizodom, nakon čega ju prati osam epizoda. Onda nam ide stanka, prije nego se posljednjih 10 epizoda vrati početkom 2020. godine.

I dok je još 2017. godine najavljeno da Vikings serija završava sa svojom šestom sezonom, najavljena je i spin-off serija koja nam dolazi od kreatora originalne serije Michaela Hirsta, kojem će se pridružiti Jeb Stuart (Die Hard, The Fugitive). Iako nije puno poznato o ovoj Vikings spin-off seriji, najavljeno je da će se odvijati u istom svemiru kao i originalna Vikings serija, samo će pričati neke nove priče.

Trailer šeste i posljednje sezone serije Vikings

Similar Posts