Marvelov Helstrom Najavio Cijelu Glumačku Postavu

Marvelov Helstrom Najavio Cijelu Glumačku Postavu

Napokon, Marvelov Helstrom je pronašao par glumaca koji će glumiti titularnog brata i sestru. Prije sam par trenutaka, Deadline donosi vijesti da će Tom Austen (The Royals) glumiti Daimona Helstroma dok će Sydney Lemmon (Fear The Walking Dead) glumiti Anu Helstrom. Da se izbjegne prividna zbrka, Marvel Television je promijenio prezimena live-action likova kako bi se poklopili s nazivom serije, umjesto stripovski točnog ‘Hellstrom’ prezimena.

“Mi se osjećamo nevjerojatno sretnima što smo uspjeli dovesti glumačku ekipu s ovoliko puno talenata,” Helstrom EP Paul Zbyszewski je rekao za Deadline u izjavi. “Od početka, mi smo znali da trebamo grupu glumaca koji su raznoliki, koji bi mogli svirati sve akorde koje Marvelova serija zahtjeva, od dramatičnog trilera do komedije i akcije. Bit će zaista zanimljivo gledati ih kako rade.”

Marvelov Helstrom Najavio Cijelu Glumačku Postavu

Marvel je najavio i široki popis sporednih likova i glumaca uključujući  Elizabeth Marvel (Homeland) kao Victoria Helstrom, Robert Wisdom (Ballers) kao Caretaker, June Carryl (MindHunter) kao Dr. Louise Hastings, Ariana Guerra (Raising Dion) kao Gabriella Rosetti i Alain Uy (The Passage) kao Chris Yen.

Kao što je već prije rečeno, Helstrom će ići u horor žanr, a to je nešto što do sada ni jedan Marvelov film niti serija još nije napravila.

Sinopsis serije Helstrom glasi:

“Daimon i Ana Helstrom su sin i kćerka misterioznog i snažnog serijskog ubojice u “Marvel’s Helstrom.” Brat i sestra imaju kompliciranu dinamiku dok love ono najgore od ljudske vrste – svako sa svojim stavom i vještinama.”

Helstrom treba doći na Hulu negdje u 2020. godini

Similar Posts